Veelgestelde vragen

Blijkbaar heeft u vragen over onze dienstverlening. Bij onze veelgestelde vragen vindt u wellicht uw antwoord. Of u kunt altijd rechtstreeks een vraag stellen aan onze support afdeling.

 • Hoe zit het met mijn privacy?

  Voor onze operators blijft u volkomen anoniem, want ze houden alles in de gaten zonder te weten wie u bent of waar u woont. Want alleen de landelijke PAC, de Particuliere Alarm Centrale, heeft de wettelijke toestemming voor deze informatie. Op die manier is uw privacy altijd gewaarborgd.

 • Worden mijn beelden opgeslagen?

  Nee. Uw beelden worden niet door ons bewaard. Wij bewaren alleen de beelden van daadwerkelijke incidenten. Volgens onze EN norm zijn wij verplicht om van elk incident een rapportage te maken en die zeven jaar te bewaren.

 • Hoe grijpen jullie in bij een incident?

  We kunnen insluipers direct waarschuwen via de sirene of ze live aanspreken via de speaker(s). En als de situatie daar om vraagt, waarschuwen we via een beveiligde verbinding in 10 milliseconden de lokale PAC die dan razendsnel de politie inschakelt. Ook kunnen we de politie via live view laten meekijken. Een betrouwbare en beproefde methode die we al jaren gebruiken.

 • Is de internetverbinding veilig?

  Ja. Elke verbinding is beveiligd via een VPN. Dat staat voor Virtual Private Network. Hiermee wordt uw signaal verstuurd naar ons watch center. De online verbinding die we daarvoor gebruiken, is volledig encrypted en dus zeer veilig. Er wordt ook nog eens met speciale software continu gemonitord of de verbinding goed functioneert, dit gebeurt automatisch elke 90 seconden, we noemen dit ‘polling’.

 • Wat is het verschil tussen live en AI (Artificial Intelligence)?

  Als u kiest voor live toezicht, worden uw camerabeelden op de door u gekozen tijden continu live bekeken door een van onze operators. De operator reageert op elke verdachte situatie. Kiest u voor AI-toezicht? Dan worden uw camerabeelden live bekeken op het moment dat de slimme software een melding geeft. Meestal is dit op het moment dat de camera een beweging detecteert.

 • Werkt WePrevent op elk camerasysteem?

  In principe kunnen wij alle gangbare camerasystemen gebruiken voor live toezicht. Maar om met Artificial Intelligence te beveiligen, heeft u camera’s met slimme software nodig die objecten herkennen en beweging detecteren.

CONTACT

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

"*" geeft vereiste velden aan

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaande gegevens in.

Door op verzenden te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.