Over WePrevent

MISSIE

“Wij beschermen wat voor jou dierbaar is zodat jij onbezorgd kunt leven. Onze mensen waken altijd over jou en grijpen in voordat het misgaat.”

Hoe werkt dit?

VISIE

“Wij staan voor een wereld waarin zorgen over veiligheid onnodig zijn. Dat kan omdat wij die zorgen op ons nemen en voorkomen dat ze werkelijkheid worden.”

Neem contact op

Onze merkbeloften

01

Wij voorkomen incidenten waar anderen alleen op kunnen reageren

02

Wij valideren alle meldingen met een controle door getrainde operators

03

Wij loggen alle incidenten zodat u ze kunt inzien

04

Wij besparen altijd ten opzichte van andere oplossingen waarbij mensen fysiek op locatie worden ingezet

05

Wij begrijpen dat uw privacy heilig is, omdat deze onlosmakelijk met uw veiligheid is verbonden

Integer

Onze klanten moeten blindelings kunnen vertrouwen op onze betrouwbaarheid. Wij waken over hen en zien alles. Hun privacy is heilig omdat deze onlosmakelijk verbonden is met hun veiligheid. Daarom zijn wij altijd discreet en respectvol. Wij eren het vertrouwen dat zij ons schenken.

Gedisciplineerd

Onze klanten verwachten dat wij geen enkel detail missen. Onze processen en procedures zijn specifiek ontwikkeld en vastgelegd om hen deze garantie te kunnen bieden. Wij volgen deze tot op de letter en gaan altijd uiterst nauwkeurig te werk. Alle gebeurtenissen, observaties en interventies worden hierbij vastgelegd. Dat geeft onze klant het vertrouwen dat wij 100% in control zijn – en onze discipline maakt dit mogelijk.

Alert

Onze klanten leggen hun veiligheid in onze handen. Dat is hun kostbaarste bezit. Wij zijn ons daarvan bewust en begrijpen dat onze aandacht nooit mag verslappen. Daarom komen wij uitgerust naar ons werk, met een fit lichaam en een scherpe geest. Alleen dan kunnen wij onze belangrijke missie uitvoeren met de aandachtigheid die het vereist. Wij zijn oplettend en alert en beseffen dat dit het cruciale verschil maakt in wat wij doen. Wij bewaken dan ook zorgvuldig ons vermogen om alert te blijven.

Proactief

Onze klanten kiezen voor ons omdat wij ingrijpen voordat het misgaat. Daar is lef voor nodig en een feilloos inschattingsvermogen. Wij anticiperen op problemen en grijpen doortastend in om deze echt te voorkomen. Het initiatief ligt altijd bij ons.

Ondernemend

Onze klanten vertrouwen erop dat wij hen ook in de toekomst veilig houden. Daarom staat onze ontwikkeling nooit stil. Wij zijn trots op wat wij doen, maar altijd op zoek naar verbetering. Wij omarmen graag nieuwe technieken en mogelijkheden en hebben een sterke drang tot innovatie. Zo blijven wij voor op de golf.

ONZE KERNWAARDEN

Een greep uit het weprevent team

Remond Berendsen & Michiel Hertz

Michiel Hertz en Remond Berendsen, oprichters en partners bij WePrevent. WePrevent is begonnen in 2011...
Read more

Arjen Neele

Sales Director bij WePrevent...
Read more

Joris van den Enden

Sales Director bij WePrevent...
Read more

Stefan Neshev

Manager at WePrevent, Bulgaria. Responsible for the overall CCTV process and operations in the watch center...
Read more

Ivaylo Dyankov

Executive director, WePrevent Bulgaria. I started working at WePrevent 8 years ago as a substitute operator...
Read more

Valentin Nedyalkov

Manager IT, Bulgaria. I lead the IT team and am responsible for the IT support in the control room...
Read more

Vanya Koleva

HR Manager at WePrevent, Bulgaria. At WePrevent my main role is recruiting, selecting and building a team of reliable professionals...
Read more

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.