Live cameratoezicht voor recherchebureaus

Als recherchebureau wordt u geacht uw opdrachtgevers maximale veiligheid te bieden. Live cameratoezicht van WePrevent is hierin een onmisbare schakel. Word reseller van WePrevent om uw beveiligingspakket compleet te maken.

Ik wil mijn beveiligingspakket compleet maken

ONDERSCHEID U MET EEN COMPLEET BEVEILIGINGSPAKKET

WePrevent gaat verder waar normale camerasystemen stoppen. Zodra de operators via de camera’s verdachte activiteit waarnemen, wordt er direct ingegrepen. Via sirenes, speakers en alarmering van uw medewerkers of de politie voorkomen we erger. Door samen te werken met WePrevent verzekert u zich van de voordelen van innovatieve surveillancetechnologie.

Ontdek hoe het werkt

BESPAAR OP HOGE SURVEILLANCEKOSTEN

Manbeveiliging of controlerondes door een opvolgingsdienst kosten veel geld en mankracht en zijn niet onfeilbaar. Met 24/7 live cameratoezicht kunt u besparen op fysieke surveillance en toch altijd de veiligheid van uw klanten garanderen.

DISCRETIE GEGARANDEERD

Er worden geen exacte klantgegevens met de operators in ons watch center gedeeld. De veiligheid en privacy van uw opdrachtgevers komen daardoor nooit in het geding en uw service blijft waterdicht.

NOOIT MEER VALS ALARM

80% van de meldingen van een traditionele alarmsysteem is vals alarm. Bij WePrevent is dat 0%. Onze operators valideren alle meldingen razendsnel en wij kunnen desgewenst logboeken houden van in- en uitgaand personeel.

WEPREVENT ALS ONMISBARE SCHAKEL

Als reseller van onze service blijft u altijd het aanspreekpunt voor uw klanten en u bepaalt met de klant hoe u het live cameratoezicht optimaal inzet. Daarnaast ondersteunen wij u bij het implementeren en effectief gebruiken van de service. U weet dus zeker dat alles goed werkt.

Ik wil reseller worden

WAT WIJ BIEDEN

  • Een uniek product in de markt waarmee u zich kunt onderscheiden, richting klanten en concurrenten
  • Volledig compatible met meerdere PAC’s in NL
  • 10% kickback op de omzet tijdens de hele contractduur (tot wel 5 keer meer dan bij reguliere meldkamers)
  • Eenvoudig aan te sluiten via ons gebruiksvriendelijke platform
  • Wij verzorgen de facturatie en administratie van onze service
  • Totale ondersteuning: vanaf het commerciële traject tot en met het programmeren van de AI technologie, het inregelen en het aansluiten
  • Een open platform (VMS) in ons watch center waarop vrijwel alle cameramerken kunnen worden aangesloten

WAT WIJ VRAGEN

  • Een actieve verkoopinspanning om WePrevent in de markt te zetten
  • Een professionele organisatie met een hoge servicegraad voor klanten

Hoe het werkt

Vanuit ons hightech watch center monitoren we de camerabeelden van klanten. Dat doen we met streng gescreende en goed getrainde operators die continu LIVE meekijken, ondersteund door slimme AI-software. Daarnaast kunnen we EVENT BASED cameratoezicht verzorgen, waarbij slimme software de camerabeelden bekijkt. Iedere menselijke beweging wordt gedetecteerd en bij detectie worden direct de live camerabeelden getoond aan de operators in ons watch center. Zo kunnen we ingrijpen nog voordat het misgaat en voorkomen we vandalisme, insluiping, diefstal of erger.

OVER WEPREVENT

Al in 2011 werd het zaadje geplant voor een revolutionaire manier van beveiligen: live cameratoezicht dat actief inbraken voorkomt, met operators die 24/7 de omgeving in de gaten houden. Inmiddels werken steeds meer beveiligingsprofessionals met onze service en worden huizen en bedrijven door het hele land veilig gehouden dankzij ons cameratoezicht. Met ons enthousiaste team, zowel in Nederland als in ons watch center in Bulgarije, werkt WePrevent hard om Nederland – en de rest van Europa – veiliger te maken. Wilt u daar aan bijdragen?

Ja, ik wil Nederland veiliger maken

Reseller magazine

Meer informatie over de oplossing van WePrevent en de voordelen als reseller van onze service? Neem contact op of lees onze downloadbare brochure.

Klik hier voor het reseller magazine

Reseller van weprevent worden?

Neem contact met ons om alle mogelijkheden met elkaar te bespreken. Wij verwelkomen je graag.

Michiel Hertz

+31 (0)6 21 21 66 66
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.