Het geheim van WePrevent

Met ons live cameratoezicht voorkomen wij vandalisme, insluiping en inbraak. Dit komt omdat wij risico’s van tevoren zien aankomen en al ingrijpen voordat het echt mis gaat.

Bij WePrevent hebben we twee beproefde methodes van kijken ontwikkeld: CONTINU LIVE cameratoezicht door streng gescreende en goed getrainde operators die continu de beelden van uw beveiligingscamera’s bekijken, ondersteund door slimme AI-software. De tweede manier van kijken is EVENT BASED LIVE CAMERATOEZICHT. De slimme AI-software kijkt altijd mee, detecteert elke menselijke beweging en toont dan de live beelden aan de operators, zodat zij indien nodig direct in actie kunnen komen.

De combinatie van live cameratoezicht door operators en slimme AI-software zetten we al jarenlang met succes in voor heel veel klanten. Dat is het geheim van WePrevent. Zo waken en voorkomen wij.

Eerste contact en schouw

Na onze kennismaking is de eerste stap dat we bij u thuis of bedrijf langskomen voor een schouw. Dat betekent dat we de situatie ter plekke bekijken, zodat we alle input hebben om een optimaal cameraplan te maken. Helemaal volgens uw eisen en wensen.

Offerte

Op basis van de schouw maken wij een cameraplan en stellen we samen met u de protocollen op. Daarin staan heel duidelijk uw wensen omschreven en wat u van ons kunt verwachten als we een incident signaleren. Daarna ontvangt u van ons een offerte. Akkoord? Dan is het tijd voor de volgende stap.

De installatie van de hardware

WePrevent werkt samen met eersteklas installateurs. Zij verzorgen de installatie van alle benodigde hardware. Als u al camera’s heeft, kunnen we die in veel gevallen inzetten voor het toezicht van WePrevent. Nog geen camera’s? Dan worden die nieuw geïnstalleerd (op alle plekken die in het cameraplan in de offerte staan aangegeven), samen met een VPN-device en een recorder voor de beelden. Ook kunnen we sirenes en speakers laten plaatsen, waarmee vanuit het watch center indringers live weggejaagd worden. Nog voor ze bij hun doel zijn.

De veiligheid van een VPN

VPN staat voor Virtual Private Network. Uw eigen stukje internet. Via het VPN-device worden de beelden razendsnel en uitstekend beschermd naar ons watch center verstuurd. De online verbinding die we daarvoor gebruiken, is volledig encrypted en dus zeer veilig. En wordt ook nog eens met speciale software continue gemonitord of de verbinding goed functioneert, dit gebeurt automatisch elke 90 seconden, we noemen dit ‘polling’.

Zo werken we

In ons watch center werken alleen maar professionals die daar speciaal voor zijn gescreend en opgeleid. We hebben bij WePrevent twee manieren van kijken ontwikkeld: CONTINU LIVE cameratoezicht door de operators, ondersteund door slimme AI-software, en EVENT BASED LIVE cameratoezicht, waarbij de slimme AI-software elke menselijke beweging detecteert en de live beelden deelt met de operators, zodat zij direct gepast tot actie kunnen overgaan.

De kracht van ons watch center.

Onze hypermodern watch center hebben we zelf laten bouwen en vormt het kloppend hart van ons bedrijf. Een perfecte plek voor onze operators om te werken. Die voldoet aan alle hoogste standaarden in de EU. Zoals EN50518 (MARC: de certificering voor Monitoring and Alarm Receiving Centres) en ISO 27001 (de standaard voor informatiebeveiliging). En de techniek en software waar we mee werken, is state-of-the-art.

Uw privacy is gewaarborgd.

Ook al kijken we 24/7 naar uw camerabeelden, voor onze operators blijft u volkomen anoniem. Dus ze houden alles in de gaten zonder te weten wie u bent of waar u woont. Want deze informatie heeft de landelijke PAC, de Particuliere Alarm Centrale. Op die manier is uw privacy altijd gewaarborgd.

Van politie tot pushbericht.

Afhankelijk van de gemaakte afspraken kunnen we insluipers direct waarschuwen via de sirene of ze live aanspreken via de speaker(s). En als de situatie daar om vraagt, waarschuwen we via een beveiligde verbinding in 10 milliseconden de lokale PAC die dan razendsnel de politie inschakelt. Ook kunnen we de politie via Live view laten meekijken. Een betrouwbare en beproefde methode die we al jaren gebruiken.

Uw eigen WePrevent app.

Is het incident minder ingrijpend, bijvoorbeeld de deur van de auto staat nog open, dan kunnen we via onze mobiele app een pushbericht versturen. In de app is er verder altijd een overzicht te zien van alle geregistreerde bewegingen, vindt u een logboek tot wel 40 dagen terug, kunt u foto’s bekijken en een vakantiemelding doen. En u kunt via de app ook altijd direct extra toezicht aanvragen.

U ziet: we doen er alles aan uw veiligheid en uw privacy te garanderen. Dus bent u bij ons in heel goede handen. Wij waken en wij voorkomen. Want dat is waar WePrevent voor staat. Dat is altijd beter.

Maatwerk of advies nodig?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op en we kunnen alle mogelijkheden met elkaar bespreken.

Randy Baerts

+31(0)20 811 0400
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.