Wij kijken live met u mee

24/7 camerabewaking door echte mensen

Bekijk abonnementen Download brochure

Voorkomen dat het misgaat

Wij reageren niet pas nadat er iets is gebeurd, maar we komen al in actie voordat het misgaat. Direct. Dat kan omdat we 24/7 live meekijken.

Echte mensen kijken mee

Getrainde operators, ondersteund door slimme software, waken dag en nacht over u. Vanuit ons kloppend hart: ons eigen hightech watch center.

geen valse meldingen

Onze mensen bekijken en valideren alle beelden. En grijpen in als dat nodig is. Deze manier van werken voorkomt ook vals alarm. Tot slot loggen wij elk incident en kunt u alles terugkijken in uw app.

GEMOEDSRUST EN BESPAREN

Onze unieke aanpak is voordeliger dan andere oplossingen waarbij mensen fysiek op locatie werken. Zo maken wij de beste beveiliging toegankelijk.

Zie WePrevent aan het werk

DE KRACHT VAN LIVE CAMERATOEZICHT

Vanuit ons hightech watch center monitoren we de camerabeelden van klanten. Dat doen we met streng gescreende en goed getrainde operators die CONTINU LIVE meekijken, ondersteund door slimme AI-software. Daarnaast kunnen we EVENT BASED LIVE cameratoezicht verzorgen, waarbij slimme AI-software de camerabeelden bekijkt. Iedere menselijke beweging wordt gedetecteerd en bij detectie worden direct de live camerabeelden getoond aan de operators in ons watch center. Zo kunnen we ingrijpen nog voordat het misgaat en voorkomen we vandalisme, insluiping, diefstal of erger.

ONZE KLANTREVIEWS

"Het voelt voor ons heel prettig, vertrouwd en veilig dat WePrevent alles in de gaten houdt en ingrijpt als dat nodig is. Nog voordat 't misgaat."

Bas Smit

"Zonder WePrevent ga ik de deur niet meer uit. En helaas is al een paar keer gebleken dat live cameratoezicht echt nodig is. Want met alleen camera's ophangen ben je er nog niet. Het werkt allemaal pas als er iemand meekijkt en meteen kan ingrijpen. Het idee dat ik mijn gezin nu veilig even alleen kan laten, geeft me heel veel rust."

Najib Amhali

"Ik ben heel blij dat WePrevent alles in de gaten houdt. Niet alleen thuis, maar ook bij mijn bedrijf. Ideaal. En het is ook nog heel effectief en voordeliger dan standaard bewaking. WePrevent geeft mij de rust en de ruimte om te doen wat ik moet doen: ondernemen."

Melvin de Groot | VG Recycling

"Wij zijn een appartementencomplex met 58 woningen en een parkeerplaatsje wat moeilijk van de weg te zien is. Met regelmaat een ongenode gast die dan met de sirene wordt weggejaagd. Werkt uitstekend, beelden worden zeer snel opgestuurd wanneer er een incident was."

Dirk Timmerman I Appartementencomplex De Rozenburgh

NIEMAND PAKT BEVEILIGING AAN ZOALS WIJ

Alarm systemen

(ADT, Verisure, Chubb)

Camera systemen

(Ring, Nest, Bosch)

24/7 Live toezicht
Activatie alarm

Altijd actief

Handmatig

Altijd actief

Bewakers die de sirene aanzetten

Binnen
5 seconden

Toespreken (via luidspreker)

Binnen
5 seconden

Voorkomt inbraak

Voordat je het
terrein opkomt

Voorkomt diefstal en vandalisme
Voorkomt overvallen
Signaleert brand vroegtijdig
Contact met de politie

15
seconden

6-8
minuten

Politie reactie

100%
(geverifieerd)

1-2%

Valse alarmmeldingen

Nooit

Regelmatig

Vaak

Onnodig uitrukken opvolgingsdienst

Nooit

Regelmatig

Vaak

Notificaties via de app

Notificatie van echte bewakers

Na inbraak

Bij iedere beweging

Ons toegewijde team van streng gescreende en goed getrainde operators kijkt in wisselende diensten live mee in de meldkamer. Tijdens dit proces worden zij ondersteund door geavanceerde AI-software die live beelden direct analyseert.

 

EVENT BASED LIVE

Cameratoezicht

VANAF

€ 35,00

per camera per maand

 

EVENT BASED LIVE
Nacht 22:00-06:00


Offerte aanvragen

CONTINU LIVE

Cameratoezicht

VANAF

€ 102,50

per camera per maand

 

CONTINU LIVE
Middag 14:00-22:00


Offerte aanvragen

Meer mogelijk dan u denktEvent based live

Continu live

Ochtend
Tussen 06:00 en 14:00 7d/w

€ 39,50 per camera per maand

€ 95,00 per camera per maand

Middag En Avond
Tussen 14:00 en 22:00 7d/w

€ 39,50 per camera per maand

€ 95,00 per camera per maand

Nacht
Tussen 22:00 en 06:00 7d/w

€ 29,50 per camera per maand

€ 119,00 per camera per maand

Avond & Nacht
Tussen 19:00 en 06:00 7d/w

€ 49,25 per camera per maand

€ 166,50 per camera per maand

24/7
24 uur per dag 7d/w

€ 108,50 per camera per maand

€ 309,00 per camera per maand

Eenmalige kosten

Softwarelicentie (per camera) € 235,95
VPN router geprogrammeerd (per project) € 477,95
 • Alle prijzen zijn inc. 21% BTW.
 • Belangrijk bij AI: Wanneer structureel meer dan 50 meldingen per maand (bij 24/7 toezicht 150 per maand) worden ontvangen behoudt WePrevent zich het recht voor, uiteraard in goed overleg, om te schakelen naar live toezicht tegen bovenstaande tarieven voor live toezicht.
 • Tarieven zijn inclusief melding van de lokale Particulier Alarm Centrale (PAC).

DE WEPREVENT APP

 • Pushberichten om u te waarschuwen
 • Overzicht van alle incidenten
 • Logboek tot wel 40 dagen terug
 • Foto’s van meldingen bekijken
 • Vakantiemelding doen
 • Direct extra toezicht aanvragen

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Hoe zit het met mijn privacy?

  Voor onze operators blijft u volkomen anoniem, want ze houden alles in de gaten zonder te weten wie u bent of waar u woont. Want alleen de landelijke PAC, de Particuliere Alarm Centrale, heeft de wettelijke toestemming voor deze informatie. Op die manier is uw privacy altijd gewaarborgd.

 • Worden mijn beelden opgeslagen?

  Nee. Uw beelden worden niet door ons bewaard. Wij bewaren alleen de beelden van daadwerkelijke incidenten. Volgens onze EN norm zijn wij verplicht om van elk incident een rapportage te maken en die zeven jaar te bewaren.

 • Hoe grijpen jullie in bij een incident?

  We kunnen insluipers direct waarschuwen via de sirene of ze live aanspreken via de speaker(s). En als de situatie daar om vraagt, waarschuwen we via een beveiligde verbinding in 10 milliseconden de lokale PAC die dan razendsnel de politie inschakelt. Ook kunnen we de politie via live view laten meekijken. Een betrouwbare en beproefde methode die we al jaren gebruiken.

 • Is de internetverbinding veilig?

  Ja. Elke verbinding is beveiligd via een VPN. Dat staat voor Virtual Private Network. Hiermee wordt uw signaal verstuurd naar ons watch center. De online verbinding die we daarvoor gebruiken, is volledig encrypted en dus zeer veilig. Er wordt ook nog eens met speciale software continu gemonitord of de verbinding goed functioneert, dit gebeurt automatisch elke 90 seconden, we noemen dit ‘polling’.

 • Wat is het verschil tussen live en AI (Artificial Intelligence)?

  Als u kiest voor live toezicht, worden uw camerabeelden op de door u gekozen tijden continu live bekeken door een van onze operators. De operator reageert op elke verdachte situatie. Kiest u voor AI-toezicht? Dan worden uw camerabeelden live bekeken op het moment dat de slimme software een melding geeft. Meestal is dit op het moment dat de camera een beweging detecteert.

 • Werkt WePrevent op elk camerasysteem?

  In principe kunnen wij alle gangbare camerasystemen gebruiken voor live toezicht. Maar om met Artificial Intelligence te beveiligen, heeft u camera’s met slimme software nodig die objecten herkennen en beweging detecteren.

Maatwerk of advies nodig?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op en we kunnen alle mogelijkheden met elkaar bespreken.

Arjen Neele

+31 (0)6 29 72 49 94
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.