Live cameratoezicht voor installateurs

Wilt u uw klanten totale beveiliging kunnen aanbieden? Als reseller van WePrevent verrijkt u uw dienstenpakket met live cameratoezicht. Laat uw klanten veilig achter na installatie. Als u klaar bent, beginnen wij. Zo kan er worden ingegrepen vóórdat het fout gaat.

Ik wil totale beveiliging installeren

ONDERSCHEID U MET TOTALE BEVEILIGING

Maak uw installatieservice onderscheidend met optimale nazorg dankzij de unieke oplossing van WePrevent. Wij kijken 24/7 live mee en komen direct in actie. Daarmee gaan we verder dan andere alarmsystemen, die inbraak of vandalisme niet kunnen voorkomen. De service is waterdicht, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik.

Ontdek hoe het werkt

NIET REGISTREREN MAAR VOORKOMEN

Waar normale camerasystemen inbraak alleen registreren, maakt de hightech oplossing van WePrevent het mogelijk om het gevaar te signaleren en te voorkomen. Dankzij live monitoring maken inbrekers of vandalen geen schijn van kans.

EENVOUDIGE INSTALLATIE

Nadat u de camerasystemen hebt aangesloten op ons gebruiksvriendelijke platform, heeft u er geen omkijken meer naar. Vanuit ons watch center wordt alles in de gaten gehouden en wij verzorgen de facturatie en administratie. Wel zo makkelijk.

TRAINING EN SUPPORT

Maakt u zich zorgen over de technologie? Niet nodig, als reseller van WePrevent sta je er nooit alleen voor. Tijdens trainingen leert u ons product optimaal te verkopen en installeren. Ook daarna helpen wij u waar nodig met de technologie.

ALS U KLAAR BENT, BEGINNEN WIJ

Als installateur verkoopt u niet zomaar camera’s, u verkoopt zekerheid. Maar kan uw huidige aanbod wel de veiligheid van uw klanten garanderen? Met live cameratoezicht van WePrevent kunt u hun daadwerkelijk de zekerheid bieden van snelle, efficiënte opvolging. U ontzorgt uw klanten, wij ontzorgen u.

Ik wil reseller worden

WAT WIJ BIEDEN

 • Een uniek product in de markt waarmee u zich kunt onderscheiden, richting klanten en concurrenten
 • Volledig compatible met meerdere PAC’s in NL
 • 10% kickback op de omzet tijdens de hele contractduur (tot wel 5 keer meer dan bij reguliere meldkamers)
 • Eenvoudig aan te sluiten via ons gebruiksvriendelijke platform
 • Wij verzorgen de facturatie en administratie van onze service
 • Totale ondersteuning: vanaf het commerciële traject tot en met het programmeren van de AI technologie, het inregelen en het aansluiten.
 • Een open platform (VMS) in ons watch center waarop vrijwel alle cameramerken kunnen worden aangesloten

Wat wij vragen

 • Een actieve verkoopinspanning om WePrevent in de markt te zetten
 • Deelname aan een sales- en installatiecursus van WePrevent
 • Een professionele organisatie met een hoge servicegraad voor klanten
 • Borg of VEB certificering

Hoe het werkt

Vanuit ons hightech watch center monitoren we de camerabeelden van klanten. Dat doen we met streng gescreende en goed getrainde operators die continu LIVE meekijken, ondersteund door slimme AI-software. Daarnaast kunnen we EVENT BASED cameratoezicht verzorgen, waarbij slimme software de camerabeelden bekijkt. Iedere menselijke beweging wordt gedetecteerd en bij detectie worden direct de live camerabeelden getoond aan de operators in ons watch center. Zo kunnen we ingrijpen nog voordat het misgaat en voorkomen we vandalisme, insluiping, diefstal of erger.

OVER WEPREVENT

Al in 2011 werd het zaadje geplant voor een revolutionaire manier van beveiligen: live cameratoezicht  dat  actief inbraken voorkomt, met operators  die 24/7 de omgeving in de gaten houden. Inmiddels werken steeds meer beveiligingsprofessionals met onze service  en worden huizen en bedrijven door het hele land veilig gehouden dankzij ons cameratoezicht. Met ons enthousiaste team, zowel in Nederland als in ons watch center in Bulgarije, werkt WePrevent hard om Nederland – en de rest van Europa – veiliger te maken. Wilt u daar aan bijdragen?

Ja, ik wil Nederland veiliger maken

Sinds wij live cameratoezicht van WePrevent aanbieden aan onze klanten, kunnen we voor het eerst inbraak en vandalisme voorkomen. Steeds vaker verkopen wij WePrevent mee in de totale beveiligingsoplossing bij onze klanten. Wij regelen alles: de installatie van de camera’s, het cameraplan en de aansluiting op het watch center van WePrevent. En we controleren of alles werkt zoals afgesproken. Klanten vragen steeds vaker om systemen die ook kunnen voorkomen. Ik heb nu het perfecte antwoord op die vraag in huis.

Jasper Sieling | Directeur DETEC beveiliging | Reseller WePrevent

Reseller magazine

 
Meer informatie over de oplossing van WePrevent en de voordelen als reseller van onze service? Neem contact op of lees onze downloadbare brochure.

Klik hier voor het reseller magazine

Reseller van weprevent worden?

Neem contact met ons om alle mogelijkheden met elkaar te bespreken. Wij verwelkomen je graag.

Arjen Neele

+31 (0)6 29 72 49 94
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.