Live cameratoezicht voor bewakingsbedrijven

Als reseller van WePrevent vult u uw dienstverlening aan waar u ogen tekort komt. Met live cameratoezicht biedt u een kostenefficiënte beveiligingsoplossing waar en wanneer u dat nodig heeft, met behoud (of zelfs een verhoging van) het beveiligingsniveau.

Ik wil kostenefficiënt ondersteuning

ONDERSCHEID U MET 24/7 TOEZICHT

Voor bewakingsbedrijven is het een uitdaging om overal en altijd dezelfde mate van beveiliging te bieden. 24/7 live cameratoezicht van WePrevent als aanvulling op uw dienstverlening maakt dat mogelijk. Onze service voorkomt proactief inbraak of vandalisme. We signaleren verdachte gedragingen, opkomende dreigingen en overlast en komen in actie voordat het te laat is. Onderscheid u nog meer voor uw klanten met onze unieke oplossing.

Ontdek hoe het werkt

ONDERSTEUNING VAN UW TEAM

Uw medewerkers kunnen onmogelijk 24/7 alles in de gaten houden. Met live cameratoezicht van WePrevent worden ook de ‘blinde vlekken’ bewaakt. Zo ontlast u uw team en vergroot u de veiligheid van uw opdrachtgevers.

OPLOSSINGEN OP MAAT

Zet cameratoezicht in zoals u het best uitkomt. Onze oplossing werkt uitstekend als verlengstuk van uw team op locatie, maar een hybride invulling is ook mogelijk, zoals cameratoezicht in de avond en nacht als uw mensen naar huis zijn.

VIRTUELE OGEN: 24/7 ALERT

Onze operators ontgaat niets. Ondersteund door AI-software houden zij 24/7 toezicht en kunnen zij volledig onafhankelijk opereren. Elke ongenode gast wordt tijdig gesignaleerd en diefstal en vandalisme worden altijd in de kiem gesmoord.

VERSTERK UW TEAM MET VIRTUELE OGEN

Als reseller van onze service versterkt u uw team met de virtuele ogen van WePrevent. Hiermee ondersteunt u uw team ter plaatse of besparen u en uw opdrachtgever op personeelskosten, zonder te besparen op de veiligheid. U biedt 24/7 toezicht zonder dat u zelf 24/7 alert hoeft te zijn.

Ik wil reseller worden

WAT WIJ BIEDEN

 • Een uniek product in de markt waarmee u zich kunt onderscheiden, richting klanten en concurrenten
 • Volledig compatible met meerdere PAC’s in NL
 • 10% kickback op de omzet tijdens de hele contractduur (tot wel 5 keer meer dan bij reguliere meldkamers)
 • Eenvoudig aan te sluiten via ons gebruiksvriendelijke platform
 • Wij verzorgen de facturatie en administratie van onze service
 • Totale ondersteuning: vanaf het commerciële traject tot en met het programmeren van de AI technologie, het inregelen en het aansluiten.
 • Een open platform (VMS) in ons watch center waarop vrijwel alle cameramerken kunnen worden aangesloten

Wat wij vragen

 • Een actieve verkoopinspanning om WePrevent in de markt te zetten
 • Deelname aan een salescursus van WePrevent
 • Een professionele organisatie met een hoge servicegraad voor klanten
 • In bezit zijn van een ND-nummer

Hoe het werkt

Vanuit ons hightech watch center monitoren we de camerabeelden van klanten. Dat doen we met streng gescreende en goed getrainde operators die continu LIVE meekijken, ondersteund door slimme AI-software. Daarnaast kunnen we EVENT BASED cameratoezicht verzorgen, waarbij slimme software de camerabeelden bekijkt. Iedere menselijke beweging wordt gedetecteerd en bij detectie worden direct de live camerabeelden getoond aan de operators in ons watch center. Zo kunnen we ingrijpen nog voordat het misgaat en voorkomen we vandalisme, insluiping, diefstal of erger.

OVER WEPREVENT

Al in 2011 werd het zaadje geplant voor een revolutionaire manier van beveiligen: live cameratoezicht dat actief inbraken voorkomt, met operators die 24/7 de omgeving in de gaten houden. Inmiddels werken steeds meer beveiligingsprofessionals met onze service en worden huizen en bedrijven door het hele land veilig gehouden dankzij ons cameratoezicht. Met ons enthousiaste team, zowel in Nederland als in ons watch center in Bulgarije, werkt WePrevent hard om Nederland – en de rest van Europa – veiliger te maken. Wilt u daar aan bijdragen?

Ja, ik wil Nederland veiliger maken

Potentiële opdrachtgevers hebben steeds vaker de wens kosten te reduceren zeker nu beveiligingsmedewerkers steeds kostbaarder en schaarser worden, terwijl minimaal een vergelijkbaar beveiligingsniveau gehandhaafd dient te blijven. Door in de avond- en nachturen de ‘virtuele ogen’ met live cameratoezicht van WePrevent in te zetten kan een kwalitatief, hoogwaardige en kostenefficiënte beveiligingsoplossing aan onze opdrachtgevers worden aangeboden met behoud van veiligheid op locatie. We houden ons proactief bezig met het continu verbeteren van onze diensten en ook het zoeken naar nieuwe manieren om deze diensten aan te bieden. WePrevent draagt hieraan bij.

Tom Wiendels | AVDD B.V. - The Wiendels Group | Reseller WePrevent

Reseller magazine

Meer informatie over de oplossing van WePrevent en de voordelen als reseller van onze service? Neem contact op of lees onze downloadbare brochure.

Klik hier voor het reseller magazine

Reseller van weprevent worden?

Neem contact met ons om alle mogelijkheden met elkaar te bespreken. Wij verwelkomen je graag.

Joris van den Enden

+31 (0)6 45 08 18 18
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.