Ons kloppend hart

Het high-tech watch center van WePrevent

De WePrevent operators die 24/7 voorkomen dat dingen misgaan, werken vanuit onze eigen, nieuw gebouwde, high-tech watch center in Veliko Tarnovo, Bulgarije. Het kloppend hart van ons bedrijf dat voldoet aan de hoogste standaarden en twee belangrijke Europese certificeringen heeft: MARC (Monitoring and Alarm Receiving Centres) en ISO 27001 (de standaard voor informatiebeveiliging).

Uw veiligheid is dus in goede handen. Zeker omdat ons watch center dag en nacht bemand wordt door zeer toegewijde en hardwerkende operators. Die eerst volledig gescreend zijn  en daarna uitgebreid intern opgeleid.

Waarom Bulgarije?

Bij onze zoektocht naar de beste locatie hebben we gekozen voor Bulgarije. Om verschillende redenen. Omdat het een politiek zeer stabiel land is, met een uitstekende infrastructuur, snel en stabiel internet, goed opgeleide mensen, een lager salarisniveau en een minder overspannen arbeidsmarkt.

Bovendien heeft het land zichzelf sinds de val het communisme in 1989 volledig opnieuw uitgevonden. De jongere generaties die nu de vleugels uitslaan, hebben een enorme drive en toewijding, zijn open minded en willen samen met hun land verder groeien. Een bewonderenswaardige ambitie die wij graag steunen.

Maatwerk of advies nodig?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op en we kunnen alle mogelijkheden met elkaar bespreken.

Randy Baerts

+31(0)20 811 0400
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.