AUTOMOTIVE

Bescherm die dure auto’s

Bij een auto dealer vind je een showroom vol auto’s. En buiten vaak ook nog een parkeerterrein vol. Bovendien zijn veel dealers gevestigd op plekken net buiten de stad, waar er weinig sociale controle is. Dat is vragen om problemen.

De kracht van live cameratoezicht

Live cameratoezicht van WePrevent is ook voor auto dealers zeer interessant. Want wij voorkomen vandalisme, insluiping en diefstal. Via speciale speakers en sirenes kunnen we mensen die ongewenst gedrag vertonen direct aanspreken en verjagen. Nog voordat ’t mis gaat. En als de situatie daar om vraagt, kunnen we ook razendsnel de alarmopvolging of de politie inschakelen. Een zeer effectieve methode die ook nog eens aanzienlijk voordeliger is dan manbeveiliging of controlerondes door een opvolgings-dienst. Tot slot kunnen we niet alleen ’s avonds en ’s nachts alles voor u in de gaten houden, maar ook overdag. Zo kunt u bijvoorbeeld controleren of uw personeel wel voorzichtig omgaat met de auto’s.

Besparen op uw premie

Bij bestaande, traditionele alarmsystemen is 80% van de meldingen vals alarm. Omdat bij ons elk incident door de operator razendsnel en zorgvuldig gevalideerd wordt, kennen wij geen vals alarm. Beveiliging via live camera-toezicht is daarmee veel effectiever, kostentechnisch zeer aantrekkelijk en u kunt er zelfs mee besparen op uw verzekeringspremie.

"Riva is één van de grote automotive bedrijven van ons land waar onder andere Wittebrug, Davo Groep, KAV Autoverhuur en Riva EV Mobility onder vallen. Met 20 dealervestigingen vol nieuwe en gebruikte auto's, fietsen, huurauto’s en accessoires is een uitstekende beveiliging natuurlijk van het grootste belang. Vandaar de keuze voor WePrevent en live cameratoezicht. Een bijkomend voordeel van live cameratoezicht is dat naast het voorkomen dat het mis gaat er bij ons dus nooit valse meldingen zijn. Dat scheelt veel gedoe en kosten."

Martin Keizer | Riva Groep

Maatwerk of advies nodig?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op en we kunnen alle mogelijkheden met elkaar bespreken.

Michiel Hertz

+31 (0)6 21 21 66 66