AUTOMOTIVE

Bescherm uw inventaris tegen inbraak met 24/7 live camerabewaking, zowel de showroom als het parkeerterrein. Wij regelen de bewaking, zodat u de focus kan leggen op de verkoop.

Download de brochure

Voorkom inbraak in uw showroom

Als u een autodealer bent, bent u er vast bewust van dat het belangrijk is dat de auto’s in de showroom goed beschermd worden. Zeker op plekken waar er weinig sociale controle is, is het vragen om problemen. WePrevent is DE oplossing om te zorgen dat uw pand altijd beschermd is tegen inbraak.

Onze abonnementen

Bescherm uw parkeerterrein

Met camera’s die altijd meekijken zorgt u ervoor dat er niks gebeurt met de auto’s op uw parkeerterrein. Zo heeft u garantie dat de modellen die te koop staan veilig blijven.

Hoe werkt het

Kies het abonnement dat bij u past

Bent u eigenaar van een grote autodealer? Of verkoopt u maar een paar auto’s? Geen probleem! Bekijk onze abonnementen en bepaal welk abonnement het beste bij uw behoeften past!

Onze abonnementen

 

De kracht van live cameratoezicht

Live cameratoezicht van WePrevent is ook voor auto dealers zeer interessant. Want wij voorkomen vandalisme, insluiping en diefstal. Via speciale speakers en sirenes kunnen we mensen die ongewenst gedrag vertonen direct aanspreken en verjagen. Nog voordat ’t mis gaat. En als de situatie daar om vraagt, kunnen we ook razendsnel de alarmopvolging of de politie inschakelen. Een zeer effectieve methode die ook nog eens aanzienlijk voordeliger is dan manbeveiliging of controlerondes door een opvolgings-dienst. Tot slot kunnen we niet alleen ’s avonds en ’s nachts alles voor u in de gaten houden, maar ook overdag. Zo kunt u bijvoorbeeld controleren of uw personeel wel voorzichtig omgaat met de auto’s.

Hoe werkt het

Besparen op uw premie

Bij bestaande, traditionele alarmsystemen is 80% van de meldingen vals alarm. Omdat bij ons elk incident door de operator razendsnel en zorgvuldig gevalideerd wordt, kennen wij geen vals alarm. Beveiliging via live camera-toezicht is daarmee veel effectiever, kostentechnisch zeer aantrekkelijk en u kunt er zelfs mee besparen op uw verzekeringspremie.

Onze abonnementen

 

"Met 20 dealervestigingen vol nieuwe en gebruikte auto's, fietsen, huurauto’s en accessoires is een uitstekende beveiliging natuurlijk van het grootste belang. Vandaar de keuze voor WePrevent. Een bijkomend voordeel van live cameratoezicht is dat naast het voorkomen dat het mis gaat er bij ons dus nooit valse meldingen zijn. Dat scheelt veel gedoe en kosten."

Martin Keizer | Riva Groep

Omdat elke klant zijn eigen, specifieke wensen heeft, biedt WePrevent verschillende abonnementen aan. Van basis tot en met premium. Zo kunt u zelf bepalen welk abonnement het best aansluit op uw situatie.

 

MEEST VOORDELIG

AI cameratoezicht

€ 35,25

per maand per camera

1 AI camera

Offerte aanvragen

MAXIMALE VEILIGHEID

Live cameratoezicht

€ 255,-

per maand per camera

1 live camera

Offerte aanvragen

Nieuw!

24/7 cameratoezicht bij aanzetten alarm

€ 92,50

per maand per camera

1 AI camera

 


Offerte aanvragen

Alle abonnementen in één oogopslagZorgeloos
Basis

Dagelijks: 22:00 – 06:00

Zorgeloos
Plus

Dagelijks: 19:00 – 06:00

Zorgeloos
Premium

Dagelijks: 24 uur

Zorgeloos
Premium Alarm-on

Dagelijks: 24 uur Zodra u op locatie het alarm activeert, wordt het cameratoezicht gestart

Zorgeloos
Flex

Aanzetten wanneer je wilt

Live
(per cam per maand)

€ 89,50

€ 120,00

€ 255,00

€ 235,00

€ 9,75 per dag (+ €190,00 per jaar)

AI
(per cam per maand)

€ 35,25

€ 62,50

€ 130,00

€ 92,50

Hybride
1 camera LIVE plus
3 camera’s AI

€ 295,00

Eenmalige kosten

Softwarelicentie (per camera) € 195,00
VPN router geprogrammeerd (per project) € 395,00
  • Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
  • Belangrijk bij AI: wanneer structureel meer dan 10 meldingen per dag worden ontvangen behoudt WePrevent zich het recht voor, uiteraard in goed overleg, om te schakelen naar live toezicht tegen bovenstaande tarieven voor live toezicht.
  • Tarieven zijn inclusief melding van de PAC.

Maatwerk of advies nodig?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op en we kunnen alle mogelijkheden met elkaar bespreken.

Michiel Hertz

+31 (0)6 21 21 66 66
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.