AUTOMOTIVE

Bescherm uw inventaris tegen inbraak met 24/7 live camerabewaking, zowel de showroom als het parkeerterrein. Wij regelen de bewaking, zodat u de focus kan leggen op de verkoop.

Download de brochure

Voorkom inbraak in uw showroom

Als u een autodealer bent, bent u er vast bewust van dat het belangrijk is dat de auto’s in de showroom goed beschermd worden. Zeker op plekken waar er weinig sociale controle is, is het vragen om problemen. WePrevent is DE oplossing om te zorgen dat uw pand altijd beschermd is tegen inbraak.

Onze abonnementen

Bescherm uw parkeerterrein

Met camera’s die altijd meekijken zorgt u ervoor dat er niks gebeurt met de auto’s op uw parkeerterrein. Zo heeft u garantie dat de modellen die te koop staan veilig blijven.

Hoe werkt het

DE KRACHT VAN LIVE CAMERATOEZICHT

WePrevent helpt u vandalisme, insluiping en diefstal te voorkomen. Met CONTINU LIVE cameratoezicht houden onze streng gescreende en goed getrainde operators continu de camera’s in de gaten, ondersteund door slimme AI-software. Via speciale speakers en sirenes kunnen we mensen die ongewenst gedrag vertonen direct aanspreken en verjagen. Nog voordat het mis gaat. En als de situatie daar om vraagt, kunnen we ook razendsnel de alarmopvolging of de politie inschakelen.

U kunt daarnaast ook kiezen voor EVENT BASED LIVE cameratoezicht, waarbij de slimme AI-software de camerabeelden monitort en bij detectie van onraad de live beelden deelt met onze operators, zodat zij direct actie kunnen ondernemen. Beide zijn zeer effectieve methodes die ook nog eens aanzienlijk voordeliger zijn dan manbeveiliging of controlerondes door een opvolgingsdienst.

Onze abonnementen

 

IDEAAL VOOR AUTODEALERS

Live cameratoezicht van WePrevent is voor autodealers zeer interessant. We kunnen we niet alleen ’s avonds en ’s nachts alles voor u in de gaten houden, maar ook overdag. Zo kunt u bijvoorbeeld controleren of uw personeel wel voorzichtig omgaat met de auto’s.

Hoe werkt het

Besparen op uw premie

Bij bestaande, traditionele alarmsystemen is 80% van de meldingen vals alarm. Omdat bij ons elk incident door de operator razendsnel en zorgvuldig gevalideerd wordt, kennen wij geen vals alarm. Beveiliging via live camera-toezicht is daarmee veel effectiever, kostentechnisch zeer aantrekkelijk en u kunt er zelfs mee besparen op uw verzekeringspremie.

Onze abonnementen

 

"Met 20 dealervestigingen vol nieuwe en gebruikte auto's, fietsen, huurauto’s en accessoires is een uitstekende beveiliging natuurlijk van het grootste belang. Vandaar de keuze voor WePrevent. Een bijkomend voordeel van live cameratoezicht is dat naast het voorkomen dat het mis gaat er bij ons dus nooit valse meldingen zijn. Dat scheelt veel gedoe en kosten."

Martin Keizer | Riva Groep

Ons toegewijde team van streng gescreende en goed getrainde operators kijkt in wisselende diensten live mee in de meldkamer. Tijdens dit proces worden zij ondersteund door geavanceerde AI-software die live beelden direct analyseert.

 

EVENT BASED LIVE

Cameratoezicht

VANAF

€ 28,93

per camera per maand

 

EVENT BASED LIVE
Nacht 22:00-06:00


Offerte aanvragen

CONTINU LIVE

Cameratoezicht

VANAF

€ 84,71

per camera per maand

 

CONTINU LIVE
Middag 14:00-22:00


Offerte aanvragen

Meer mogelijk dan u denktEvent based live

Continu live

Ochtend
Tussen 06:00 en 14:00 7d/w

€ 32,64 per camera per maand

€ 78,51 per camera per maand

Middag En Avond
Tussen 14:00 en 22:00 7d/w

€ 32,64 per camera per maand

€ 78,51 per camera per maand

Nacht
Tussen 22:00 en 06:00 7d/w

€ 24,38 per camera per maand

€ 98,35 per camera per maand

Avond & Nacht
Tussen 19:00 en 06:00 7d/w

€ 40,70 per camera per maand

€ 137,60 per camera per maand

24/7
24 uur per dag 7d/w

€ 89,67 per camera per maand

€ 255,37 per camera per maand

Eenmalige kosten

Softwarelicentie (per camera) € 195,00
VPN router geprogrammeerd (per project) € 395,00
  • Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
  • Belangrijk bij AI: Wanneer structureel meer dan 50 meldingen per maand (bij 24/7 toezicht 150 per maand) worden ontvangen behoudt WePrevent zich het recht voor, uiteraard in goed overleg, om te schakelen naar live toezicht tegen bovenstaande tarieven voor live toezicht.
  • Tarieven zijn inclusief melding van de lokale Particulier Alarm Centrale (PAC).

Maatwerk of advies nodig?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op en we kunnen alle mogelijkheden met elkaar bespreken.

Michiel Hertz

+31 (0)6 21 21 66 66
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.