randybaerts

1 april 2022

Welkom Bas Hertz

Na een heerlijk ontspannen tijd en een enerverende zoektocht naar een nieuwe uitdaging… heb ik deze gevonden bij WePrevent.

Lees verder

Een nieuw hoofdstuk in mijn werkbare leven

Nieuwe CEO

Geweldig trots ben ik op oprichters Michiel, Remond en hun investeerders VOC Capital Partners wat zij hebben weten neer te zetten, echt heel knap! Het slimste 24/7 live camerabeveiligingsbedrijf. Preventie is nog nooit zo effectief geweest. Dankbaar ben ik, dat ik als CEO en partner mag toetreden om dit prachtige bedrijf samen met hen en met mijn oud-CFO Reinier Otten naar de volgende fase te brengen.

Hightech watchcenter

Door de enorme vraag uit de markt en bestaande klanten die sterk uitbreiden bouwen we momenteel een nieuw hightech watchcenter in Bulgarije. Klanten zijn zo enthousiast en tevreden dat de eerste activiteiten in Duitsland en België onlangs zijn uitgerold. Kortom, ik hoef niet uit te leggen waarom ik zo enthousiast ben…

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.