casperbandt

16 september 2024

WePrevent Introduceert WhatsApp-service voor snellere klantenondersteuning

WePrevent introduceert een nieuwe manier om snel en eenvoudig met ons in contact te komen: vanaf nu kun je al je vragen via WhatsApp stellen. Deze service is beschikbaar tijdens kantoortijden en biedt een snellere reactietijd dan e-mail.

Lees verder

Bij WePrevent staat klanttevredenheid voorop, en daarom blijven we onze service voortdurend verbeteren. Uit feedback van onze klanten is gebleken dat er behoefte is aan een snelle en eenvoudige berichtenservice. We zijn verheugd om aan te kondigen dat klanten vanaf nu ook via WhatsApp met ons in contact kunnen komen.

Met deze nieuwe service kun je al je vragen direct via WhatsApp stellen, met een snellere reactietijd dan bij e-mail. De WhatsApp-service is beschikbaar tijdens kantoortijden, van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur. Deze toevoeging is bedoeld om het nog gemakkelijker te maken om snel antwoord te krijgen op al je vragen.

Alle contactmogelijkheden op een rij:
– WhatsApp: +31610481101 (alleen berichten, geen telefoongesprekken)
– E-mail: service@weprevent.nl
– Telefonisch: 020-811 0400
– Noodnummer: 023-810 0000

WePrevent blijft luisteren naar haar klanten en streeft ernaar om de beste service te bieden. Aarzel niet om gebruik te maken van deze nieuwe functie!

WePrevent verzekert veiligheid met EN50518-Certificering

Bij WePrevent staat veiligheid centraal, wat blijkt uit onze EN50518-certificering. Dit Europese keurmerk waarborgt dat onze alarmcentrales voldoen aan strenge veiligheidseisen en betrouwbaar handelen in noodsituaties.

Lees verder

Lees verder

Android-App WePrevent nu live + Innovaties in het verschiet!

Goed nieuws voor Android-gebruikers: de WePrevent-app is nu beschikbaar in de Google Play Store! Met de app heb je volledige controle over je beveiligingssystemen en kun je meldingen en incidenten direct via je smartphone ontvangen. We moedigen al onze klanten aan om de app optimaal te gebruiken voor maximale beveiliging.

Lees verder

Lees verder
3 personen achter een laptop

WePrevent Referral Programma – Verdien Korting!

Wist je dat je eenvoudig korting kunt verdienen op je abonnement door WePrevent aan te bevelen via ons nieuwe Referral Programma?

Lees verder

Lees verder

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.