casperbandt

16 september 2024

WePrevent verzekert veiligheid met EN50518-Certificering

Bij WePrevent staat veiligheid centraal, wat blijkt uit onze EN50518-certificering. Dit Europese keurmerk waarborgt dat onze alarmcentrales voldoen aan strenge veiligheidseisen en betrouwbaar handelen in noodsituaties.

Lees verder

Bij WePrevent staat veiligheid altijd voorop en daarom zijn we trots op onze EN50518-certificering. De EN50518-certificering is een Europese norm die stelt aan welke eisen alarmcentrales en monitoringcentra moeten voldoen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en operationele procedures. Deze certificering is specifiek ontwikkeld voor meldkamers die alarmmeldingen van beveiligingssystemen ontvangen en verwerken, zoals inbraakalarmen, brandalarmen en cameratoezicht.

Dit keurmerk bewijst dat wij voldoen aan de strenge Europese eisen voor alarmcentrales. Het is een waarborg dat onze systemen en processen zowel veilig als betrouwbaar zijn en dat wij snel en accuraat kunnen reageren in geval van noodsituaties. Voor onze klanten betekent dit dat ze altijd op ons kunnen vertrouwen voor hun beveiliging.

Elk jaar ondergaan we een herkeuring om te waarborgen dat we nog steeds aan alle eisen voldoen. In juni hebben we een ‘voor’ keuring laten uitvoeren waarbij we complimenten ontvingen voor de uitstekende staat van onze systemen. Dit geeft ons veel vertrouwen voor de officiële herkeuring die in september plaatsvindt.

De uitslag verwachten we in oktober. We houden jullie op de hoogte via onze LinkedIn-pagina en in de volgende nieuwsbrief!

WePrevent Introduceert WhatsApp-service voor snellere klantenondersteuning

WePrevent introduceert een nieuwe manier om snel en eenvoudig met ons in contact te komen: vanaf nu kun je al je vragen via WhatsApp stellen. Deze service is beschikbaar tijdens kantoortijden en biedt een snellere reactietijd dan e-mail.

Lees verder

Lees verder

Android-App WePrevent nu live + Innovaties in het verschiet!

Goed nieuws voor Android-gebruikers: de WePrevent-app is nu beschikbaar in de Google Play Store! Met de app heb je volledige controle over je beveiligingssystemen en kun je meldingen en incidenten direct via je smartphone ontvangen. We moedigen al onze klanten aan om de app optimaal te gebruiken voor maximale beveiliging.

Lees verder

Lees verder
3 personen achter een laptop

WePrevent Referral Programma – Verdien Korting!

Wist je dat je eenvoudig korting kunt verdienen op je abonnement door WePrevent aan te bevelen via ons nieuwe Referral Programma?

Lees verder

Lees verder

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.