Jeroen

21 February 2017

Vakantiestress

Iedereen met een traditioneel alarmsysteem kent het wel. Net lekker de berg af geskied en je bestelt een drankje in de zon. Dan gaat opeens je telefoon. Het is je zwager die je eigenlijk alleen spreekt wanneer je op vakantie gaat; hij past samen met zijn vriendin op je gloednieuwe villa. Hij is opgebeld door […]

Continue reading

Iedereen met een traditioneel alarmsysteem kent het wel. Net lekker de berg af geskied en je bestelt een drankje in de zon. Dan gaat opeens je telefoon. Het is je zwager die je eigenlijk alleen spreekt wanneer je op vakantie gaat; hij past samen met zijn vriendin op je gloednieuwe villa. Hij is opgebeld door de alarmcentrale; het alarm is voor de derde keer deze vakantie afgegaan. Wat blijkt? Het is weer vals alarm. Boos brult je zwager door de telefoon: “Dit is de laatste keer dat ik op je huis pas, koop eens een fatsoenlijk camerasysteem, man” Je begint goed na te denken, die vakantiestress is erg vervelend. Is live camerabewaking dan toch de overweging waard?

Dit is voor veel mensen een van de grote nadelen van een traditioneel alarmsysteem. Dit probleem is een klap opgelost met live camerabewaking. Geen valse meldingen meer en geen boze broer die 40 kilometer moeten afleggen om te kijken of alles nog heel is. Bovendien staat WePrevent in direct contact met de politie, voor het geval als er écht wat gebeurt. Wil je jouw eigendommen beveiligen tijdens de vakantie, maar heb je niet de middelen voor een maandelijks abonnement? Geen probleem! Met WePrevent Flex zit je niet vast aan een maandelijks abonnement. Voor slechts €9 euro per dag worden je eigendommen 24-uur per dag bewaakt met live camerabewaking.

Wil je in de toekomst ook onbezorgd kunnen genieten van je vakantie én het comfort van live camerabewaking ervaren? Maak nu dan de koppeling naar ons systeem. Hoe dit precies in zijn werking gaat? Neem contact met ons op of laat uw contactgegevens achter op de website en wij zorgen voor een plezierige follow up. Klik hier voor meer informatie: https://weprevent.nl/en/we-offer/.

Couldn't find what you were looking for?

We will contact you as soon as possible.
By clicking send, you accept the privacy-statement.