Jeroen

19 February 2018

Opmerkelijke inbraken op een rijtje

Alhoewel inbraken nooit leuk zijn en een grote impact hebben op slachtoffers, zitten er ook verhalen tussen waar je waarschijnlijk wel een beetje om kunt lachen.   Een Nederlander begon niet heel uitgerust aan zijn inbraak rond 6 uur ’s ochtends bij een beddenspecialist. Na wat rondlopen, plofte hij neer op een bed en vermoedelijk […]

Continue reading

Alhoewel inbraken nooit leuk zijn en een grote impact hebben op slachtoffers, zitten er ook verhalen tussen waar je waarschijnlijk wel een beetje om kunt lachen.

 

  • Een Nederlander begon niet heel uitgerust aan zijn inbraak rond 6 uur ’s ochtends bij een beddenspecialist. Na wat rondlopen, plofte hij neer op een bed en vermoedelijk had hij iets te diep in het glaasje gekeken. Na ongeveer een uur is de man opgestaan en vervolgens is hij naar een ander bed gegaan om daar zijn roes verder uit te slapen. Eenmaal wakker geworden wist de man niet waar hij was en kon ook zelf niet meer de weg naar buiten vinden. Hij belde zelf de politie en heeft zijn excuses aangeboden. Hij moest zich verantwoorden voor de rechter.

 

  • Een Amerikaan brak in bij een woning via een raam. Hij was alleen niet op zoek naar geld of dure spullen, maar naar een warme douche. Toen hij werd opgepakt, gaf hij aan dat hij leidt aan een dwangneurose. Het warme water bleek op te zijn in zijn eigen huis en door zijn dwangneurose moest hij inbreken om alsnog een hete douche te kunnen nemen. Hij is aangeklaagd voor inbraak.

 

  • In Amsterdam klom er een man via een balkon een woning binnen toen hij de sirenes van de politie in de verte hoorde. De buren hoorden bij een ander huis geschreeuw en gingen uit van mishandeling. Zij belden de politie. De politie kwam aan en stormde het verkeerde huis binnen, namelijk het huis waar de inbreker zich bevond. De dader werd betrapt en bleek een gevaarlijke en gezochte crimineel.

 

  • In België kwam een inbreker binnen via een kelderraam waarna hij vervolgens in meerdere kelders heeft ingebroken. De politie had geen zware taak om deze man te vinden. Hij verloor namelijk zijn portemonnee in het gebouw en daarin zat onder andere zijn identiteitskaart. Hij werd eenvoudig opgespoord en gearresteerd.

 

  • Het slachtoffer van deze inbraak nam het heft in eigen handen. De juwelier werd overvallen en wist net op tijd zijn zaak uit te vluchten en het rolluik te sluiten. Een van de inbrekers wist nog te ontsnappen, maar de rest zat opgesloten in de juwelierszaak. De politie kwam eraan en kon de inbrekers arresteren.

 

 

  • Deze inbreker uit Seattle had een paar drankjes te veel op. Zijn slachtoffer was alleen thuis en hij hoorde veel lawaai uit de slaapkamer van de ouders komen. Hij ging kijken en trof de inbreker aan. Hij bleek veel te veel gedronken te hebben en was niet in staat om nog rechtop te staan. De man leek niet gevaarlijk te zijn en het slachtoffer gaf hem een glas water en een stoel om op te zitten. Daarna schakelde hij de politie in. Eenmaal opgepakt, kwamen ze erachter dat hij drie flesjes pillen bij zich had en sterk naar alcohol rook. Nadat er was vastgesteld dat de inbreker geen overdosis had, is hij meegenomen naar het politiebureau.

 

  • Als laatste hebben we uit alle gekke inbraken deze poging tot inbraak om te laten zien en het filmpje zegt al genoeg..

 

 

Zo zie je maar weer, inbrekers hebben het niet altijd helemaal uitgedacht. Toch blijft het erg vervelend als ze binnenkomen, dus doe er alles aan om inbraken te voorkomen!

Couldn't find what you were looking for?

We will contact you as soon as possible.
By clicking send, you accept the privacy-statement.