Jeroen

23 November 2018

Life of Gerard

Deze zomer leek het elke dag wel de Sahara in ons kleine Nederland. De platte groene landschappen waren veranderd in dorre, zanderige vlaktes. Iedereen ging naar het strand of het zwembad, op zoek naar verkoeling. In deze hitte moest Gerard elke dag met de auto naar zijn kantoor. Gelukkig werkte de airconditioning, maar hij maakte […]

Continue reading

Deze zomer leek het elke dag wel de Sahara in ons kleine Nederland. De platte groene landschappen waren veranderd in dorre, zanderige vlaktes. Iedereen ging naar het strand of het zwembad, op zoek naar verkoeling. In deze hitte moest Gerard elke dag met de auto naar zijn kantoor. Gelukkig werkte de airconditioning, maar hij maakte helemaal niks mee van de zomer. Die mooie rode cabrio, die Gerard al een tijdje in het vizier had. Was voor deze zomer perfect. Op weg naar zijn kantoor met de wind door de haren en het zonnetje op zijn hoofd.

Maar het typisch wisselvallige is weer terug, met de regen en kou. Of toch weer de warme zon vandaag? De dag begon zo goed. Blauwe lucht met een paar schapenwolkjes. Zijn cabrio kwam hiervoor natuurlijk speciaal uit de garage, om de zomer toch nog te voelen. Na een fijne werkdag ging Gerard naar huis. Het was nog mooi weer in de namiddag, dus liet Gerard de cabrio met het dak open, buiten op de oprit staan.

Het slechte weer kwam eraan. Donkere wolken en de zon had zich verstopt. Gerard zat rustig te eten met een goed wijntje in zijn hand. Plotseling ging het keihard regenen met liters uit de lucht. Maar de cabrio stond nog steeds buiten met het dak open.

Twee jaar geleden was er bij Gerard ingebroken in zijn huis. Hij had al een alarm geïnstalleerd in zijn huis, omdat hij graag zijn gezin een veilig gevoel wil geven als hij naar zijn werk gaat. Helaas heeft dit niet gewerkt. Op een doordeweekse dag, in de middag is er ingebroken. Het alarm ging wel af, maar de inbrekers waren toen al binnen en konden van alles meenemen. Er was ook niemand die op dit alarm reageerde. Gerard zag WePrevent als dé oplossing van het voorkomen van een tweede inbraak. Tot op de dag van vandaag wordt zijn huis bewaakt door WePrevent.

Ondertussen zaten zijn persoonlijke bewakers continu mee te kijken op het scherm. Zijn persoonlijke bewakers zagen dat het ging regenen, terwijl de cabrio nog buiten stond. Ze zagen Gerard het dak maar niet dicht doen. Om toch maar zeker te zijn dat Gerard weet dat op dit moment zijn cabrio vanbinnen nat wordt, is er een pushbericht gestuurd via de WePrevent app. Met daarin het bericht “Het dak van uw cabrio staat nog open en het regent bij u op dit moment. Is dit oke?”. Gerard hoorde zijn mobiel afgaan en was benieuwd wie hem nu een berichtje stuurt. Gerard las het en schrok zich rot. Door WePrevent kon Gerard zijn mooie rode cabrio toch nog redden!

Ook al is er geen dreiging, WePrevent houdt ten alle tijden een oogje voor u in het zeil!

Couldn't find what you were looking for?

We will contact you as soon as possible.
By clicking send, you accept the privacy-statement.