Jeroen

7 August 2017

Veilige verbinding

De laatste jaren is cybersecurity een belangrijk punt om over na te denken bij het veilige gebruik van internet. WePrevent gebruikt ook uw internet om de camerabeelden te streamen naar onze meldkamer. Hoe zorgen wij ervoor dat niemand anders ongewenst op uw camera’s kan meekijken? Apart netwerk Wij installeren bij al onze klanten een kastje […]

Continue reading

De laatste jaren is cybersecurity een belangrijk punt om over na te denken bij het veilige gebruik van internet. WePrevent gebruikt ook uw internet om de camerabeelden te streamen naar onze meldkamer. Hoe zorgen wij ervoor dat niemand anders ongewenst op uw camera’s kan meekijken?

Apart netwerk

Wij installeren bij al onze klanten een kastje die zorgt voor een apart netwerk, speciaal voor de camera’s. Dit kastje zorgt daarnaast voor een beveiligde verbinding, die goed versleuteld is. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er niemand van buitenaf in kan loggen in de camera’s.

Wachtwoord veranderen

Wanneer een recorder en een camera uit de doos komen, staan deze altijd op fabrieksinstellingen. Wat betekent dat de wachtwoorden om in de recorder en de camera te komen ook standaard zijn. Wanneer deze niet veranderd worden, heeft iemand alleen nog uw IP-adres nodig en kan hij of zij meekijken op uw camera’s. Dit kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn, daarom veranderen wij deze inloggegevens altijd direct na installatie.

Software up to date

Wij hebben in ons meldkamer een IT-afdeling die ervoor zorgt dat alle software altijd up to date is. Zowel die van uw camera’s als die van onze software in de meldkamer. Wanneer alles altijd up to date is, is de beveiliging ook altijd up to date.

Kwalitatief goede hardware

Wij werken met betrouwbare installatiepartners, die bij u thuis uw camera’s komen installeren. Samen met hen kiezen wij de beste camera’s om mee te werken. Door de kwaliteit hoog te houden blijven de risico’s op hacking een stuk kleiner. De merken waar wij mee werken hebben veel ervaring met internetrisico’s en zijn continu bezig met de ontwikkeling om deze risico’s te minimaliseren.

Couldn't find what you were looking for?

We will contact you as soon as possible.
By clicking send, you accept the privacy-statement.