Jeroen

13 August 2018

Meet our people: Jeroen

Jeroen Prins: Projectmanager, al ruim 3 jaar in dienst bij WePrevent               Je hebt waarschijnlijk al eens (telefonisch) contact gehad met onze projectmanager Jeroen. Daarom leek het ons leuk om je wat meer te laten weten over wie hij is en wat hij graag doet. Aan de hand van […]

Continue reading

Jeroen Prins: Projectmanager, al ruim 3 jaar in dienst bij WePrevent

 

 

 

 

 

 

 

Je hebt waarschijnlijk al eens (telefonisch) contact gehad met onze projectmanager Jeroen. Daarom leek het ons leuk om je wat meer te laten weten over wie hij is en wat hij graag doet. Aan de hand van een aantal persoonlijke quotes kun je hem meteen een beetje beter leren kennen.

 

‘Als kind droomde ik ervan om profvoetballer te worden.’

 

‘Het leren kennen van nieuwe mensen, andere culturen en (daarbij passend) eten geeft mij energie.’

 

‘Ik reis graag in mijn vrije tijd, maar dat kan natuurlijk niet altijd. Verder hou ik erg van sport en borrelen en eet ik graag samen met mijn vrienden.’

 

‘Ik hecht de meeste waarde aan de vriendschappen die ik heb.’

 

‘Ik eet het allerliefst Aziatisch en dan met name Indiaas, Thais en Japans.’

 

‘Ik ben trots op mijn leven en ik ben erg blij met hoe ik in het leven sta op dit moment.’

 

‘Ik kan niet leven zonder mijn paspoort en mijn vriendin.’

 

‘Met 100.000 euro zou ik de ultieme reis maken. Ik zou naar plekken gaan waar ik niet zo snel heen zou gaan, maar die me wel heel gaaf lijken. Denk aan Patagonië, Antarctica of eilanden in de South Pacific. De Siberië Express niet te vergeten!’

 

‘Ik zou heel graag verschillende talen willen kunnen spreken. Zo kun je makkelijk in contact komen met veel verschillende mensen. Makkelijk veel talen leren.. dat talent zou ik graag hebben.’

 

‘Het leukste aan werken bij WePrevent is dat het een relatief klein bedrijf is. Hierdoor ben ik verantwoordelijk van A tot Z voor bepaalde processen.’

 

‘Om te ontspannen op een werkdag doe ik graag een potje pingpong met mijn collega Michiel.’

 

‘Mijn doel over 5 jaar is om vanuit WePrevent ervoor te zorgen dat nog veel meer mensen ons veilige gevoel ervaren en dat ik (meer op het persoonlijke vlak) regelmatig mooie reizen kan maken.’

 

‘Ik droom ervan om ooit mijn reiservaringen te kunnen gebruiken om anderen de reis van hun leven te laten beleven.’

 

Maak hier contact met Jeroen op LinkedIn!

Couldn't find what you were looking for?

We will contact you as soon as possible.
By clicking send, you accept the privacy-statement.