Jeroen

21 December 2018

Life of Gerard: Op wintersport

Het is bijna klaar met het jaar 2018 en dat moet gevierd worden. Alleen Gerard houdt niet zo van feestdagen. Hij werkt liever door om daarna lekker luxe op vakantie te kunnen gaan. Over een paar dagen is het kerst en daar houdt Gerard wél van! Al helemaal als hij met het gezin op de […]

Continue reading

Het is bijna klaar met het jaar 2018 en dat moet gevierd worden. Alleen Gerard houdt niet zo van feestdagen. Hij werkt liever door om daarna lekker luxe op vakantie te kunnen gaan. Over een paar dagen is het kerst en daar houdt Gerard wél van! Al helemaal als hij met het gezin op de sneeuw bedekte Alpen zit. Sinds dat de kinderen nog klein waren, ging Gerard met zijn gezin op skivakantie. De kinderen zijn nu een stuk ouder en worden echte pubers die het niet ‘cool’ vinden om met de ouders op vakantie te gaan.

Daarom gaat Gerard dit jaar groots uitpakken. Ze gaan niet zoals gewoonlijk voor vijf dagen naar de Alpen. Nee, Gerard heeft de vakantie gepland tot 1 januari. Gerard vindt namelijk dat hij wel een ‘coole’ vader is. Hij heeft zelfs een rode cabrio! Om dit idee ook echt te gaan verwezenlijken, moet Gerard eerst wat zaken regelen. Naast zijn werk heeft hij ook zijn abonnement bij WePrevent. Gerard heeft op dit moment de Zorgeloos Basis, waar elke avond van de week, 22:00 tot 06:00 mee wordt gekeken vanuit de meldkamer.

Dit verschrikkelijk mooie vrijstaande huis met buiten zwembad, daar zou ik bijna ook inbreken, dacht Gerard. Hierdoor wil Gerard dat zijn huis voor die anderhalve week 24/7 bewaakt wordt, zodat hij zeker weet dat er overdag ook geen inbreker naar binnen kan! Maar kan dat wel? Zomaar het abonnement omzetten op het laatste moment.

Na gezellig gebeld te hebben met een van de medewerkers van WePrevent, is hij erachter gekomen dat het abonnement op elk gewenst moment verandert kan worden. Dit vond Gerard een fijne gedachte en hij heeft gelijk het abonnement tijdelijk omgezet. Nu kan Gerard rustig en lang op wintersport met zijn gezin!

Couldn't find what you were looking for?

We will contact you as soon as possible.
By clicking send, you accept the privacy-statement.