Jeroen

23 February 2018

Hoe houd ik mijn camera’s schoon?

De beveiligingscamera’s die buiten hangen krijgen veel te verduren, helemaal in zo’n land als Nederland. Wind, regen, zon en hagel, de camera komt overal in aanraking mee. Gelukkig zijn de meeste camera’s hiertegen beschermd en kunnen ze veel aan. Toch raden wij aan om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Eén keer in het jaar komt […]

Continue reading

De beveiligingscamera’s die buiten hangen krijgen veel te verduren, helemaal in zo’n land als Nederland. Wind, regen, zon en hagel, de camera komt overal in aanraking mee. Gelukkig zijn de meeste camera’s hiertegen beschermd en kunnen ze veel aan. Toch raden wij aan om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Eén keer in het jaar komt er een installateur langs die controleert of de camera’s vrij zicht hebben en als dat niet zo is, dan zal hij hiervoor zorgen. Hierdoor blijft de camera goed en schoon. Dit abonnement kan enkel worden afgesloten via de installateur en niet bij ons.

 

Spinnenwebben

Een bewakingscamera is een geliefde plek voor spinnen om een spinnenweb te maken. Maar als er eenmaal een spinnenweb voor de lens is gemaakt, kun je bijna niets meer zien. Het infraroodlicht weerkaatst dan tegen het web en dan zie je op het beeld alleen maar erg veel licht en witte draden. Het is hierdoor onmogelijk om te kijken naar wat er precies voor de deur gebeurt. Daarom is het van belang dat er regelmatig wordt gecontroleerd of er spinnenwebben voor de lens zitten. Om alle insecten op een afstandje te houden, kun je ook een anti spinnenspray kopen. Deze spray moet op de camera en rond de directe omgeving gesprayd worden, maar niet op de lens! De spray zorgt ervoor dat de spinnen de locatie onaantrekkelijk vinden en daardoor uit de buurt blijven van jouw camera’s. De spray is 100% biologisch afbreekbaar en bestaat uit natuurlijke producten.

 

Het is heel eenvoudig om de spinnenwebben te voorkomen en te verwijderen, dus zorg ervoor dat je erop let en dat er makkelijk naar jouw beelden gekeken kan worden. Alleen zo kunnen wij optimaal van dienst zijn. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat een spin ervoor zorgt dat jouw huis straks leeg is..

Couldn't find what you were looking for?

We will contact you as soon as possible.
By clicking send, you accept the privacy-statement.