Jeroen

23 January 2017

De ultieme vakantie?

Iedereen met een traditioneel alarmsysteem kent het wel. Je bent net lekker aan het lunchen, met je voeten in het zand onder de warme mediterrane zon. Je hebt een verse gegrilde vis besteld, en dit wordt net geserveerd als je telefoon gaat. Het is de alarmcentrale; het alarm is afgegaan. Geschrokken kijk je naar de […]

Continue reading

Iedereen met een traditioneel alarmsysteem kent het wel. Je bent net lekker aan het lunchen, met je voeten in het zand onder de warme mediterrane zon. Je hebt een verse gegrilde vis besteld, en dit wordt net geserveerd als je telefoon gaat. Het is de alarmcentrale; het alarm is afgegaan. Geschrokken kijk je naar de rest van het gezin die onbezorgd onder een parasol in de zon liggen. Je twijfelt of je ze erbij moet roepen, dat doe je niet. In plaats daarvan bel je je broer op. Hij woont weliswaar op 40 kilometer afstand van jouw woonplaats, maar er moet iemand langs gaan als het alarm is afgegaan. “Godsamme! Dit is al de derde keer dit jaar” gromt je broer door de telefoon. Hij belooft na het werk even langs te gaan. Een paar uur later belt je broer weer op: “Ik weet niet wat er mis is met jouw systeem, maar er is niks aan de hand”.

Het zou een scene kunnen zijn uit een komedie, maar dit is voor veel mensen een van de grote nadelen van een traditioneel alarmsysteem. Dit probleem is een klap opgelost met live camerabewaking. Geen valse meldingen meer en geen boze broer die 40 kilometer moeten afleggen om te kijken of alles nog heel is. Bovendien staat WePrevent in direct contact met de politie, voor het geval als er écht wat gebeurt. Wil je jouw eigendommen beveiligen tijdens de vakantie, maar heb je niet de middelen voor een maandelijks abonnement? Geen probleem! Met WePrevent Flex zit je niet vast aan een maandelijks abonnement. Voor slechts €9 per dag worden je eigendommen 24-uur per dag bewaakt met live camerabewaking.

Wil je in de toekomst ook onbezorgd kunnen genieten van je vakantie én het comfort van live camerabewaking ervaren? Maak nu dan de koppeling naar ons systeem. Hoe dit precies in zijn werking gaat? Neem contact met ons op of laat uw contactgegevens achter op de website en wij zorgen voor een plezierige follow up. Klik hier voor meer informatie: https://weprevent.nl/en/we-offer/.

Couldn't find what you were looking for?

We will contact you as soon as possible.
By clicking send, you accept the privacy-statement.