Jeroen

14 February 2017

10 beveiligingstips voor ondernemers

Als ondernemer heb je allerlei zaken aan je hoofd. Dan is beveiliging misschien wel het laatste waar je aan wil denken. Met deze tien beveiligingstips waarborg je de veiligheid van je zakelijke eigendommen. Verlichting rondom het pand. Zorg dat alle mogelijke ingangen goed verlicht zijn. Inbrekers houden namelijk niet van licht. Dit kan eenvoudig door […]

Continue reading

Als ondernemer heb je allerlei zaken aan je hoofd. Dan is beveiliging misschien wel het laatste waar je aan wil denken. Met deze tien beveiligingstips waarborg je de veiligheid van je zakelijke eigendommen.

  1. Verlichting rondom het pand. Zorg dat alle mogelijke ingangen goed verlicht zijn. Inbrekers houden namelijk niet van licht. Dit kan eenvoudig door duurzame bewegingssensoren te plaatsen.

  2. Goed hang- en sluitwerk. Hoe cliché het ook klinkt. Zodra inbrekers goed hang- en sluitwerk zien werkt dit vaak al voldoende afschrikkend.

  3. Zorg voor kluizen. Bewaar hierin al je belangrijke documenten en materialen. Voor laptops heb je laptopkarren, ook niet geheel onbelangrijk. 
  4. Houdt begroeiing rondom het pand laag. Zodat inbrekers zich niet kunnen verschuilen achter de beplanting. 
  5. Sluit lamellen en luxaflex na sluitingstijd. Zo kunnen inbrekers niet zien of er binnen wat te halen valt. 
  6. Ramen goed afsluiten. Ook als je even de deur uit gaat. Een inbraak duurt gemiddeld twee minuten. 
  7. Vorm een anti-inbraakcollectief. Met bijvoorbeeld de buurman. Hierdoor deel je de lasten, maar niet de lusten. 
  8. Geef inbrekers geen opstapje. Door bijvoorbeeld pallets, dozen of containers tegen de muur te plaatsen. 
  9. Plaats meerdere camera’s rondom het bedrijf. Camera’s werken uiterst afschrikkend. Laat je van te voren wel adviseren door een kundige partij en ga niet zelf aan de slag met de installatie van camera’s. 
  10. Ga voor de volledige ‘ontzorging’. Door bijvoorbeeld live camerabewaking van WePrevent. Voorkomen is te allen tijde beter dan genezen.

Wij hebben een trackrecord opgebouwd wat betreft het beveiligen van bedrijfspanden. Kijk op:https://weprevent.nl/en/zakelijk/ wat wij uw bedrijf te bieden hebben.

Couldn't find what you were looking for?

We will contact you as soon as possible.
By clicking send, you accept the privacy-statement.