Een veilig gevoel

In ziekenhuizen of andere zorginstellingen is het vaak een komen en gaan van mensen. En dat gaat dag en nacht door. Voor zowel cliënten als zorg-professionals is het dus van het grootste belang dat ze zich altijd -hoe laat of vroeg het ook is- volkomen veilig voelen. Binnen in het gebouw, maar vooral ook daar buiten, bijvoorbeeld in de fietsenstalling of het parkeerterrein.

 

DE KRACHT VAN LIVE CAMERATOEZICHT

Met CONTINU LIVE cameratoezicht van WePrevent voorkomt u insluiping, vandalisme en diefstal. Streng gescreende en goed getrainde operators in ons watch center – ondersteund door slimme AI-software – jagen bij onraad vandalen of inbrekers via sirenes en speakers weg nog voor ze schade hebben aangericht. Of ze waarschuwen direct de opvolgingsdienst of de politie.

Wij bieden ook EVENT BASED LIVE cameratoezicht aan, waarbij slimme AI-software de camerabeelden controleert. Bij detectie worden de live beelden direct met onze operators in het watch center gedeeld. Efficiënt, effectief en veilig.

Effectief en betaalbaar

Met ons live cameratoezicht (via thermische camera’s) kunnen we ook brand vroegtijdig signaleren, kijken of het pand niet is beschadigd en controleren of het gebouw en het terrein wel schoon is. Allemaal dingen die je met een regulier alarmsysteem of manbeveiliging niet kunt of die erg begrotelijk worden. Niet bij ons. WePrevent werkt dus niet alleen heel effectief, maar is ook nog eens zeer betaalbaar.

Maatwerk of advies nodig?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op en we kunnen alle mogelijkheden met elkaar bespreken.

Paul van Gend

+31 (0)6 51 10 21 95
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.