WINKELS EN WINKELCENTRA

Voorkomen is beter

Op echte retaillocaties is het eigenlijk altijd druk. Overdag en in het weekend met shoppers, ’s avonds en ’s nachts met uitgaanspubliek, hangjongeren en andere ongewenste gasten. Daardoor groeit de kans op vandalisme en inbraak. Live cameratoezicht van WePrevent kan dit voorkomen. In ons watch center zien we alles en kunnen we meteen ingrijpen. Door de sirene aan te zetten, mensen via speakers aan te spreken of door de bewaking ter plekke of de politie te waarschuwen.

DE KRACHT VAN LIVE CAMERATOEZICHT

Met de service van WePrevent zijn er twee methoden van cameratoezicht mogelijk. Met CONTINU LIVE cameratoezicht houden de streng gescreende en goed getrainde operators in ons watch center continu de camerabeelden in de gaten met ondersteuning door slimme AI-software.

Bij EVENT BASED LIVE cameratoezicht controleert slimme AI-software de beelden en deelt deze bij detectie van onraad direct met de operators. Zo kunnen we ingrijpen nog voordat het misgaat en voorkomen we vandalisme, insluiping, diefstal of erger.

Zeer effectief en nooit vals alarm

Zeker wanneer u live cameratoezicht en beveiligers ter plekke combineert, is dat zeer effectief. Want die worden door ons via een headset bij onraad direct geïnformeerd, zodat ze bijvoorbeeld op hun elektrische step meteen naar het incident kunnen om in te grijpen. En u bespaart kosten omdat u minder fysieke beveiligers nodig hebt, die u bovendien dankzij het live cameratoezicht veel effectiever kunt aansturen. Bij een traditioneel alarmsysteem is 80% van de meldingen vals alarm. Omdat bij ons elke melding door de operator razendsnel en zorgvuldig gevalideerd wordt, kennen wij geen vals alarm.

Maatwerk of advies nodig?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op en we kunnen alle mogelijkheden met elkaar bespreken.

+31 (0)6 45 08 18 18
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.