RECHERCHEBUREAUS

WePrevent kijkt mee

Gefortuneerde klanten schakelen vaak recherchebureaus in voor hun complete beveiliging tegen bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, ontvoering en afpersing. Deze bureaus huren dan WePrevent weer in voor het live camera-toezicht, als onderdeel van alle genomen maatregelen.

Direct ingrijpen

Via speciale speakers en sirenes kunnen we mensen die ongewenst gedrag vertonen direct aanspreken en verjagen. Nog voordat het mis gaat. En als de situatie daar om vraagt, kunnen we ook razendsnel alarmopvolging of de politie inschakelen. Een zeer effectieve methode die ook nog eens aanzienlijk voordeliger is dan manbeveiliging of controlerondes door een opvolgings-dienst. Bij een traditioneel alarmsysteem is 80% van de meldingen vals alarm. Omdat bij ons elk incident door de operator razendsnel en zorgvuldig gevalideerd wordt, kennen wij geen vals alarm.

Voordelig maar zeer effectief

Daarnaast kan WePrevent logboeken bijhouden van in- en uitgaand personeel, onderhoudsmensen, tuinmannen, het zwembadonderhoud en nog heel veel meer. Afhankelijk van wat de opdrachtgever wil. Deze manier van beveiligen is kostentechnisch veel aantrekkelijker dan manbeveiliging of controlerondes door een opvolgingsdienst, maar zeer effectief.

Maatwerk of advies nodig?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op en we kunnen alle mogelijkheden met elkaar bespreken.

+31 (0)6 21 21 66 66
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.