PARKEERGARAGES

Voorkom
vandalisme & inbraak

Parkeergarages staan vol waardevolle auto’s met vaak nog dure spullen er in. Daarom waren er in het verleden altijd mensen in de garages aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Maar die zijn door technologie vervangen en bezoekers krijgen nu meer te maken met inbraak, vandalisme en andere overlast waardoor ze zich minder veilig voelen.

DE KRACHT VAN LIVE CAMERATOEZICHT

WePrevent helpt u vandalisme en inbraak te voorkomen. Met CONTINU LIVE cameratoezicht houden streng gescreende en goed getrainde operators de beveiligingscamera’s continu in de gaten, ondersteund door slimme AI-software. Via speciale speakers en sirenes kunnen we mensen die ongewenst gedrag vertonen direct aanspreken en verjagen. Nog voordat het mis gaat. En als de situatie daar om vraagt, kunnen we ook razendsnel alarmopvolging of de politie inschakelen.

Een andere mogelijkheid is ons efficiënte EVENT BASED LIVE cameratoezicht. Hierbij scant slimme AI-software de camerabeelden en bij detectie worden de live beelden met onze operators gedeeld, zodat zij direct actie kunnen ondernemen. Dit maakt onze service zeer effectief en ook nog eens aanzienlijk voordeliger dan manbeveiliging of controlerondes door een opvolgingsdienst.

Veilig en prettig

WePrevent is zeer accuraat en ziet alles. Ook of de garage schoon is. Zo niet, dan kunnen we rechtstreeks schakelen met het schoonmaakbedrijf. Het resultaat? Een veilige en prettige plek om te parkeren waar je als klant graag nog eens terugkomt.

Bovendien is bij een traditioneel alarmsysteem 80% van de meldingen vals alarm. Omdat bij ons elk incident door de operator razendsnel en zorgvuldig gevalideerd wordt, kennen wij geen vals alarm.

"Met meer dan 640.000 parkeerplaatsen in meer dan 3.300 garages in zeven landen is Q-Park een van de grootste parkeerbedrijven van Europa. Het bedrijf heeft een heel duidelijke visie op de rol van parkeren en mobiliteit in de wereld van morgen en laat zien dat een positieve parkeerervaring van invloed is op hoe mensen genieten van hun bezoek, reis, winkelen, woon-werkverkeer of verblijf. Bij mobiliteit gaat het niet alleen om het verplaatsen van mensen en goederen, maar ook om het aanbieden van veilige locaties waar reizen beginnen en eindigen. Daarom wil Q-Park ze zo gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar mogelijk maken. Het is van belang dat wij onze service en kwaliteit constant blijven verbeteren. Q-Park staat immers voor Quality in parking en het veilig houden van parkeerfaciliteiten is een continu proces. We hebben voor WePrevent gekozen als partner om ons hierbij te helpen. Zij hebben bewezen dat zij in staat zijn om incidenten te voorkomen en ook snel kunnen ingrijpen, indien nodig. Bovendien kan informatie van camerabeelden en WePrevent belangrijk zijn in het kader van opsporing. Samen zetten we in op het handhaven van de veiligheid in onze parkeerfaciliteiten."

Jeroen van Hemert | Data Protection & Security Officer - Q-Park

Maatwerk of advies nodig?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op en we kunnen alle mogelijkheden met elkaar bespreken.

Bas Hertz

+31(0)20 811 0400
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.