OVERIGE SECTOREN

DE KRACHT VAN LIVE CAMERATOEZICHT

Wilt u ook vandalisme of inbraak voorkomen? Dat kan. Met CONTINU LIVE cameratoezicht van WePrevent kijken onze streng geselecteerde en getrainde operators in ons high-tech watch center 24/7 live mee en zien gevaar aankomen. Daarbij worden zij ondersteund door slimme AI-software.

Met EVENT BASED LIVE cameratoezicht worden de camerabeelden gemonitord door de slimme AI-software. Detecteert de AI een verdachte situatie, dan worden de live beelden met onze operators gedeeld, zodat zij indien nodig direct actie kunnen ondernemen.

Direct ingrijpen

Bij onraad activeren we een sirene, spreken we via een luidspreker ter plekke ongewenste bezoekers aan en waarschuwen de opvolgingsdienst of de politie. Zo zijn we inbraak en vandalisme altijd te snel af. Bij een traditioneel alarmsysteem is 80% van de meldingen vals alarm. Omdat bij ons elk incident door de operator razendsnel en zorgvuldig gevalideerd wordt, kennen wij geen vals alarm.

Effectief en voordelig

Live cameratoezicht van WePrevent is een zeer effectieve methode die ook nog eens aanzienlijk voordeliger is dan manbeveiliging of controlerondes door een opvolgingsdienst.

Maatwerk of advies nodig?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op en we kunnen alle mogelijkheden met elkaar bespreken.

Joris van den Enden

+31 (0)6 45 08 18 18
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.