KANTOREN

Nooit meer kwetsbaar

Voor kantoren is WePrevent niet alleen tijdens de werkuren, maar ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend een interessante partner. Dan is er vaak geen beveiliging meer op locatie -want kostbaar- en dat maakt het pand kwetsbaar voor vandalisme, insluipers en inbraak.

DE KRACHT VAN LIVE CAMERATOEZICHT

WePrevent helpt u vandalisme en inbraak te voorkomen. Met CONTINU LIVE cameratoezicht houden streng gescreende en goed getrainde operators de beveiligingscamera’s in de gaten, ondersteund door slimme AI-software. Via speciale speakers en sirenes kunnen we mensen die ongewenst gedrag vertonen direct aanspreken en verjagen. Nog voordat het mis gaat. En als de situatie daar om vraagt, kunnen we ook razendsnel alarmopvolging of de politie inschakelen.

Een andere mogelijkheid is ons efficiënte EVENT BASED LIVE. Hierbij scant slimme AI-software de camerabeelden en bij detectie worden de live beelden direct met onze operators gedeeld, zodat zij actie kunnen ondernemen. Dit maakt onze service zeer effectief ook nog eens aanzienlijk voordeliger dan manbeveiliging of controlerondes door een opvolgingsdienst.

 

Geen vals alarm

Bij een traditioneel alarmsysteem is 80% van de meldingen vals alarm. Omdat met onze manier van werken elk incident door de operators razendsnel en zorgvuldig gevalideerd wordt, kennen wij geen vals alarm.

Maatwerk of advies nodig?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op en we kunnen alle mogelijkheden met elkaar bespreken.

Joris van den Enden

+31 (0)6 45 08 18 18
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.