INDUSTRIE

Grote kans dat het misgaat

Op industriële locaties is het vaak een drukte van belang: mensen, machines, installaties, verkeer, klanten, bezoekers en nog heel veel meer. En dus kan er van alles mis gaan.

DE KRACHT VAN LIVE CAMERATOEZICHT

WePrevent levert een belangrijke bijdrage aan de veiligheid en het welzijn van de mensen en het bedrijf door diefstal (ook door eigen mensen) en vandalisme te voorkomen. Streng gescreende en goed getrainde operators houden de camerabeelden in de gaten vanuit ons watch center, ondersteund door slimme AI-software (CONTINU LIVE cameratoezicht). Via speakers en sirenes kunnen we kwaadwillenden afschrikken en als dat nodig is, kunnen we ook direct de opvolgingsdienst of de politie waarschuwen.

Een andere manier van toezicht die wij aanbieden is EVENT BASED LIVE cameratoezicht. Hierbij controleert slimme AI-software de camera’s op verdachte situaties. Bij detectie worden de live beelden met onze operators gedeeld, die indien nodig direct in actie komen. Omdat bij ons elk incident door de operator razendsnel en zorgvuldig gevalideerd wordt, kennen wij geen vals alarm.

WePrevent houdt alles goed in de gaten

Daarnaast kan WePrevent via de camera’s ook controleren of uw veiligheids-instructies binnen het bedrijf goed worden opgevolgd. En met speciale thermische camera’s kunnen we zelfs in een vroeg stadium brand detecteren zodat die niet uit de hand loopt.

Maatwerk of advies nodig?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op en we kunnen alle mogelijkheden met elkaar bespreken.

+31 (0)6 45 08 18 18
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.