ENERGIESECTOR

Kostbaar en kwetsbaar

Wind- en zonneparken die zorgen voor groene energie moeten verplicht beveiliging hebben. Omdat ze op rustige locaties zijn gevestigd en daardoor kwetsbaar zijn en omdat deze high tech installaties zeer kostbaar en gevoelig voor vandalisme en diefstal zijn. Dat resulteert in hoge verzekerings-premies. Maar daar is wat aan te doen. Met WePrevent.

DE KRACHT VAN LIVE CAMERATOEZICHT

Het CONTINU LIVE cameratoezicht door de streng gescreende en goed getrainde operators in ons watch center, ondersteund door slimme AI-software, is kostentechnisch aantrekkelijk en zeer effectief. Bij onraad kunnen zij eventuele vandalen of inbrekers via sirenes en speakers wegjagen nog voor ze schade hebben aangericht of direct de opvolgingsdienst of de politie waarschuwen.

Met onze andere vorm van cameratoezicht, EVENT BASED LIVE, worden de camerabeelden gecontroleerd door onze slimme AI. Bij detectie van verdachte situaties worden de live beelden met onze operators gedeeld, die direct passend actie ondernemen.

Voorkomen én controleren

Behalve voorkomen dat er vandalisme en diefstal plaatsvindt, kan WePrevent via de camera’s ook controleren of er geen schade ontstaat aan het materieel door bijvoorbeeld weersomstandigheden. En kijken of het onder-houdspersoneel zijn werk doet zoals afgesproken, checken of de veiligheids-procedures worden gevolgd en het voorkomen van brand. Live camera-toezicht van WePrevent is veel voordeliger dan klassieke alarmsystemen, die in 80% van de gevallen vals alarm geven. Omdat bij ons elk incident door de operator razendsnel en zorgvuldig gevalideerd wordt, kennen wij geen vals alarm. En WePrevent werkt zo effectief dat u in veel gevallen ook nog eens bespaart op uw verzekeringspremie.

Maatwerk of advies nodig?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op en we kunnen alle mogelijkheden met elkaar bespreken.

+31 (0)6 45 08 18 18
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.