DISTRIBUTIECENTRA

Optimale veiligheid

Op rustige plekken buiten de stad bevinden zich talloze distributiecentra. Met veel verkeer op het eigen terrein. Eigen mensen, maar ook bezoekers. En overal opslag van dure materialen. Dat schreeuwt om optimale veiligheid.

DE KRACHT VAN LIVE CAMERATOEZICHT

Met CONTINU LIVE cameratoezicht van WePrevent voorkomt u diefstal, vandalisme en inbraak. Streng gescreende en goed getrainde operators in ons watch center – ondersteund door slimme AI-software – jagen bij onraad vandalen of inbrekers via sirenes en speakers weg nog voor ze schade hebben aangericht. Of ze waarschuwen direct de opvolgingsdienst of de politie.

Wij bieden ook EVENT BASED LIVE cameratoezicht aan, waarbij slimme AI-software de camerabeelden controleert. Bij detectie worden de live beelden direct met onze operators in het watch center gedeeld. Efficiënt, effectief en veilig.

Effectief en nooit vals alarm

Maar live cameratoezicht heeft meer voordelen. Zo voorkomt u bijvoorbeeld onveilige situaties die worden veroorzaakt door uw eigen mensen. Als ze  zich niet aan de regels houden (bijvoorbeeld door te hard te rijden) of de veiligheidsprocedures niet naleven, zien we dat ook via de camera’s. En kunt u ze daar vervolgens op aanspreken. Met thermische camera’s detecteren we bovendien in een heel vroeg stadium brand, zodat die niet uit de hand loopt. Bij een traditioneel alarmsysteem is 80% van de meldingen vals alarm. Omdat bij ons elk incident door de operator razendsnel en zorgvuldig gevalideerd wordt, kennen wij geen vals alarm.

Live cameratoezicht van WePrevent is tot slot veel voordeliger dan manbeveiliging, bijzonder effectief en u bespaart in veel gevallen zelfs op uw verzekeringspremie.

Maatwerk of advies nodig?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op en we kunnen alle mogelijkheden met elkaar bespreken.

Joris van den Enden

+31 (0)6 45 08 18 18
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.