DATACENTERS

Voorkomen dat het mis gaat

Door de explosieve groei van het internetgebruik zijn er steeds meer datacenters gebouwd. Grote, anoniem ogende gebouwen met zeer kritieke en kostbare assets, vaak gelegen op rustige plekken buiten de stad. Deze datacenters moeten beschermd worden tegen vandalisme, inbraak en diefstal omdat ze een belangrijke en kritische functie hebben. En dat is precies wat WePrevent doet. Voorkomen dat het mis gaat.

DE KRACHT VAN LIVE CAMERATOEZICHT

Met CONTINU LIVE cameratoezicht van WePrevent voorkomt u diefstal, vandalisme en inbraak. Streng gescreende en goed getrainde operators in ons watch center – ondersteund door slimme AI-software – jagen bij onraad vandalen of inbrekers via sirenes en speakers weg nog voor ze schade hebben aangericht. Of ze waarschuwen direct de opvolgingsdienst of de politie.

Wij bieden ook EVENT BASED LIVE cameratoezicht aan, waarbij slimme AI-software de camerabeelden controleert. Bij detectie worden de live beelden direct met onze operators in het watch center gedeeld. Efficiënt, effectief en veilig.

Vroegtijdig signaleren

Maar we doen meer. Met ons live cameratoezicht (via thermische camera’s) kunnen we ook brand vroegtijdig signaleren, kijken of het pand niet is beschadigd door weersinvloeden, controleren of de veiligheidsprocedures worden gevolgd en loggen of onderhoudspersoneel komt zoals is afgespro-ken. Allemaal dingen die je met een regulier alarmsysteem of manbeveiliging niet kunt of die erg begrotelijk worden.

Nooit vals alarm

Bovendien geeft zo’n systeem in 80% van de gevallen vals alarm. Omdat bij ons elk incident door de operator razendsnel en zorgvuldig gevalideerd wordt, kennen wij geen vals alarm. WePrevent werkt zo niet alleen heel effectief, maar is ook nog eens zeer betaalbaar.

Maatwerk of advies nodig?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op en we kunnen alle mogelijkheden met elkaar bespreken.

Joris van den Enden

+31 (0)6 45 08 18 18
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.