BEDRIJVEN

Dag en nacht veilig

Bijna elk bedrijf krijgt er weleens mee te maken: inbraak en vandalisme. Daarom is WePrevent voor hen interessant. Overdag tijdens werkuren, maar ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend. Want dan is er vaak geen beveiliging meer op locatie -want kostbaar- en is het pand dus kwetsbaar.

Menselijke operators en artificial intelligence

Live cameratoezicht door WePrevent is kostentechnisch aantrekkelijk en zeer effectief. Met dank aan de getrainde operators in ons watch center en de  ondersteuning door ‘artificial intelligence’ software. Is er onraad? Dan kunnen onze operators vandalen of inbrekers via sirenes en speakers live wegjagen nog voor ze schade hebben aangericht of direct de opvolgings-dienst of de politie waarschuwen. Bij een traditioneel alarmsysteem is 80% van de meldingen vals alarm. Omdat onze operator elk incident razendsnel en zorgvuldig valideert, kennen wij geen vals alarm.

"Bij ons staat veiligheid bovenaan. Zo hebben we nu onder andere een hoge omheining met stroomschokbeveiliging en een slim lichtplan gecombineerd met cameratoezicht van WePrevent. Onze panden zijn zeer secuur beveiligd, worden inbraak en vandalisme voorkomen en dat geeft ons en onze klanten een veilig gevoel."

GaragePark Nederland

Maatwerk of advies nodig?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op en we kunnen alle mogelijkheden met elkaar bespreken.

Joris van den Enden

+31 (0)6 45 08 18 18
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.