BEDRIJVEN

Dag en nacht veilig

Bijna elk bedrijf krijgt er weleens mee te maken: inbraak en vandalisme. Daarom is WePrevent voor hen interessant. Overdag tijdens werkuren, maar ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend. Want dan is er vaak geen beveiliging meer op locatie -want kostbaar- en is het pand dus kwetsbaar.

Menselijke operators en artificial intelligence

Live cameratoezicht door WePrevent is kostentechnisch aantrekkelijk en zeer effectief. Met CONTINU LIVE cameratoezicht houden de streng gescreende en goed getrainde operators in ons watch center continu de camerabeelden in de gaten met ondersteuning door slimme AI-software. Ook mogelijk is EVENT BASED LIVE cameratoezicht, waarbij slimme AI-software de beelden controleert en deze bij detectie van onraad direct deelt met de operators.

Is er onraad? Dan kunnen onze operators vandalen of inbrekers via sirenes en speakers live wegjagen nog voor ze schade hebben aangericht of direct de opvolgingsdienst of de politie waarschuwen. Omdat onze operators elk incident razendsnel en zorgvuldig valideren, kennen wij geen vals alarm.

"Bij ons staat veiligheid bovenaan. Zo hebben we nu onder andere een hoge omheining met stroomschokbeveiliging en een slim lichtplan gecombineerd met cameratoezicht van WePrevent. Onze panden zijn zeer secuur beveiligd, worden inbraak en vandalisme voorkomen en dat geeft ons en onze klanten een veilig gevoel."

GaragePark Nederland

Maatwerk of advies nodig?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op en we kunnen alle mogelijkheden met elkaar bespreken.

Joris van den Enden

+31 (0)6 45 08 18 18
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.