casperbandt

20 juni 2024

Webox: dé innovatie achter superieure camerabeveiliging

In de snel evoluerende wereld van cameratechnologie blijven de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Van de strijd om de meeste megapixels tot het bereiken van de meest lichtgevoelige camera’s, de vooruitgang is verbluffend. Maar nu staan we aan de vooravond van een nieuwe revolutie: AI-technologie!

Lees verder

De visie van WePrevent

Bij WePrevent zijn we razend enthousiast over deze technologische vooruitgang. Wij weten namelijk hoe cruciaal beeldkwaliteit is voor onze diensten. Hoe scherper het beeld, hoe beter onze operators kunnen presteren. Maar nu introduceren wij iets spectaculairs: de WeBox. Dit revolutionaire apparaat zit boordevol geavanceerde AI-technologie en kan precies herkennen wat er in beeld gebeurt. U denkt misschien: “Mijn nieuwste camera’s zijn ook slim en kunnen dat ook.” De WeBox gaat verder. Veel verder.

Compatibiliteit en slimmere technologie

De WeBox is volledig merk-onafhankelijk en slimmer dan vrijwel elke camera die momenteel beschikbaar is. Bovendien is de WeBox compatibel met 99% van de beveiligingscamera’s. Zelfs een eenvoudige camera wordt slim zodra deze op de WeBox is aangesloten.

Geavanceerde herkenning en interpretatie

Stel u voor: uw huidige slimme camera’s kunnen personen, huisdieren en voertuigen onderscheiden. De WeBox gaat een stap verder. Het kan niet alleen mensen herkennen, maar ook hun acties interpreteren. Stel, u parkeert uw auto en loopt naar de voordeur. Geenprobleem. Maar als u plotseling wordt aangevallen door een onbekende, herkent de WeBox dit geweldsincident direct. De WeBox is in staat situaties te herkennen en eventuele dreiging te duiden. Zodoende kan er door WePrevent nog effectiever actie worden ondernomen. Met de WeBox biedt WePrevent u topkwaliteit AI-detectie, ongeacht welke camera u gebruikt.

AI als nieuwe norm

AI is dé nieuwe norm in cameratoezicht. Het maakt camerabeveiliging efficiënter, effectiever en nauwkeuriger. De WeBox, die volledig door WePrevent is ontwikkeld, wordt continu gemonitord, getest en verbeterd en geactualiseerd, zodat uw cameratoezicht altijd is voorzien van de nieuwste technologie.

Wij nodigen u uit

Wij zijn waanzinnig enthousiast en overtuigd van de kracht en het nut van de WeBox. Hiermee tillen wij uw camerabeveiliging naar een hoger niveau. We nodigen u van harte uit om deze baanbrekende innovatie te ontdekken. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ervaar zelf de toekomst van camerabewaking!

 

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.