randybaerts

6 januari 2023

WePrevent voorkomt dat het mis gaat.

WePrevent biedt bedrijven en particulieren een unieke dienst aan: met live camera toezicht zien wij criminaliteit aankomen en grijpen al in voordat het misgaat. Het afgelopen jaar hebben we zo tientallen inbraken en allerlei vormen van vandalisme weten te voorkomen. Daarom kijken we ook vol vertrouwen naar 2023.

Lees verder

Nieuw state-of-the-art watchcenter.

Eind 2022 hebben we een compleet nieuw, hightech watchcenter geopend in Bulgarijë. Waarom Bulgarijë? Omdat het land een uitstekende infrastructuur, razendsnel en betrouwbaar internet, hele goede mensen met een geweldig arbeidsethos en een beheersbaar kostenniveau heeft. In ons watchcenter werken we alleen maar met  getrainde en zorgvuldig gescreende professionals en we voldoen aan de hoogste Europese standaarden.

 

EN-certificering.

Dankzij onze compromisloze manier van werken, hebben we eind 2022 ook onze EN-Certifcering behaald. Wij zijn nu dus officieel een ‘EN 50518 Monitoring and Alarm Receiving Centre’. En daar zijn we trots op.

Kortom: WePrevent is er helemaal klaar voor. Wilt u meer weten over hoe wij criminaliteit voorkomen? Wij helpen u graag verder.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.