casperbandt

20 juni 2024

Ontdek de vernieuwde WePrevent app!

Afgelopen week heeft WePrevent een grote update van onze WePrevent app gelanceerd. Deze update is de eerste stap in een reeks van vernieuwingen die tot en met oktober van dit jaar zullen plaatsvinden.

Lees verder

Wat kunt u verwachten?

Onze app heeft een volledig nieuwe look & feel, meer gebruikersgemak en is nog intuïtiever in gebruik. De gebruikerservaring is sterk verbeterd en er zijn geavanceerde nieuwe functies toegevoegd. Met onze vernieuwde app tillen wij de standaard voor veiligheid naar een geheelnieuw niveau.

Nieuwe functionaliteiten

Er zijn diverse nieuwe features beschikbaar en de komende maanden voegen we continunieuwe functionaliteiten toe. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig schakelen tussen meerdere locaties en diverse functies personaliseren. U kunt via de app doorgeven of u bezoekers verwacht en u kunt foto’s van de verdachte personen aan ons doorgeven zodat wij daar nog beter op kunnen anticiperen.

Wij volgen technologische ontwikkelingen op het gebied van camerasystemen en beveiliging nauwgezet. Artificial Intelligence (AI) speelt daarbij een grote rol. Binnenkort introduceren wij ‘AI On Demand’ in de app. Daarmee kunt u, in combinatie met de WeBox, AI toezicht zelf in- en uitschakelen. Ook kunt u voortaan eenvoudiger schakelen tussen uw camerasysteem thuis en het camerasysteem bij uw bedrijfspand.

Blijf op de hoogte

Wij houden u de komende maanden op de hoogte van alle nieuwe features en hoe u deze kunt gebruiken. Uw feedback is daarbij voor ons van groot belang! Deel uw ervaringen met ons of stel uw vragen via e-mail (service@weprevent.nl) of telefoon (020 811 0408) zodat wij de app voortdurend kunnen verbeteren en uw wensen daarin meenemen.

Heeft u de app nog niet?

Download de WePrevent app vandaag nog en ervaar zelf de verbeteringen. Wij moedigen al onze klanten aan om de nieuwe app te gebruiken en te profiteren van de verbeterde service. De volledig vernieuwde iOs app is inmiddels beschikbaar, de Android app volgt over 4 weken.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.