casperbandt

20 juni 2024

Klant aan het woord: VG Recycling

Wij zijn VG Recycling en we zijn gespecialiseerd in het recyclen van papier en karton. Al meer dan veertig jaar staat veiligheid bij ons voorop. Dit is essentieel om onze werkprocessen soepel te laten verlopen en om onze materialen en werknemers te beschermen. We willen altijd de beste zijn als het gaat om veiligheid in onze branche.

Lees verder

Onze samenwerking met WePrevent, die al jaren duurt, is daar een goed voorbeeld van. In Nederland hebben we vestigingen in Velsen-Noord en Zutphen. Dagelijks lossen en laden we hier tientallen vrachtwagens met papier. Onze camerasystemen spelen hierbij een steeds grotere rol. Overdag houden onze medewerkers alles in de gaten: komen de vrachtwagenchauffeurs op de juiste plek ons terrein op? Volgen bezoekers de veiligheidsinstructies op? Denk aan een buitenlandse chauffeur die zijn vrachtwagen verkeerd parkeert of veiligheidsvoorschriften niet volgt. Dat kan levensgevaarlijke situaties opleveren. Dankzij onze camerasystemen kunnen we onze veiligheidsnormen verhogen en incidentenvoorkomen.

Onze camera’s draaien natuurlijk 24/7. Als onze medewerkers naar huis zijn en de toegangshekken zijn gesloten, neemt WePrevent het toezicht over. En dat gaat verder dan alleen inbraakpreventie. Staat er nog een overheaddeur of poort open, dan laat WePrevent het ons weten. Zijn er buiten openingstijden onbekenden op ons terrein, dan informeert WePrevent ons en zo nodig de politie. Hierdoor staan onze terreinen dag en nacht onder toezicht, wat onze beveiliging en gemoedsrust aanzienlijk heeft verbeterd.

Wat WePrevent echt onderscheidt, is hun kostenbesparende aanpak zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. We hebben geen fysieke bewakers meer nodig, wat ons kosten bespaart en vals alarm minimaliseert. Deze efficiënte werkwijze heeft ons zelfs geholpen om onze verzekeringspremies te verlagen, wat een flinke besparing oplevert.

Hoewel we al jaren met WePrevent samenwerken, hebben we pas recent de WePrevent-app in gebruik genomen. Onze eerste ervaringen zijn zeer positief. Het is erg handig om real-time updates en meldingen te ontvangen. Hoe minder meldingen, hoe beter, maar als er een melding komt, kijkt onze medewerker zelf ook even mee. Dit geeft ons veel meer flexibiliteit en comfort vergeleken met enkele jaren geleden toen we nog een regulier alarmsysteem hadden.

De ontwikkelingen op het gebied van cameratoezicht en -beveiliging gaan snel. Wij zijn benieuwd naar de toekomstige mogelijkheden met bijvoorbeeld AI, maar dat is gelukkig de taak van WePrevent. Wij focussen ons op de handel in papier en hebben er alle vertrouwen in dat WePrevent ons blijft voorzien van de nieuwste technologie en kostenefficiënte oplossingen. Voor ons is WePrevent een onmisbare partner in onze beveiligingsstrategie. We zijn zeer tevreden met hun diensten en raden WePrevent ten zeerste aan andere bedrijven aan die opzoek zijn naar betrouwbare en proactieve beveiligingsoplossingen.

Melvin de Groot
CEO, VG Recycling

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Door op versturen te klikken, accepteert u de privacyverklaring.